Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Vizită neașteptată la un atelier auto din județ. O căprioară le-a trecut pragul

Angajaţii unui atelier de dezmembrări auto din municipiul Satu Mare au avut parte de o vizită specială. Un pui de căprioară s-a rătăcit printre bucăţile de maşini şi nu a mai putut să iasă.

A avut noroc cu unul dintre angajaţi, care a reuşit să se apropie, după care a chemat pădurarii. Aceştia au capturat animalul derutat şi apoi l-au eliberat în pădurea din apropierea atelierului.

Puiul de căprioară şi-a făcut apariţia dimineaţa. Angajaţii atelierului îşi făceau treburile obişnuite când s-au trezit printre maşinile dezmembrate cu drăgălaşul musafir.

Deşi nu mai călcase în atelier, iar labirintul de fiare l-a speriat puţin, puiul de căprioară s-a ataşat imediat de unul dintre angajaţi. Mai mult, i-a permis acestuia să-l mângâie şi să-l ridice în braţe.

Vasile Bandula, pădurar: E bine că l-aţi adus. Se putea şi ţine, dar acasă la om, practic nu se poate ţine, dar văzând că este mic, posibil era încă bine şi hrănit cu biberonul, câtva timp, după care bineînţeles, asta e singura soluţie, de dat drumul în pădure.

După ce s-au asigurat că puiul de căprioară nu dă semne de boală, angajaţii Romsilva au decis să-l lase liber în pădurea din apropiere. În zonă trăiesc şi alte căprioare sălbatice care ar putea să aibă grijă de el în cazul în care nu reuşeşte să-şi găsească mama.

Sursa: https://observator.tv

Sursa foto: Rebic Codruț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.