Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. Accident grav în municipiul Satu Mare. O persoană a fost descarcerată

UPDATE. În accident au fost implicate mai multe autoturisme. Potrivit primelor informații, furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, un autoturism a acrosat alte 3 vehicule parcate, iar în urma impactului a fost atinsa si o conducta de gaz. O persoana a fost descarcerata si transportata la spital. Echipajele EOn vor interveni pentru asigurarea zonei.

Un accident puternic a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Satu Mare, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

Totul s-a întâmplat la intersecția străzilor Ardealului cu Ilarie Chendi. O mașină de teren și un alt autoturism au intrat în coliziune, impactul fiind unul violent.

Deocamdată nu sunt informații cu privire la existența unor victime.

Vom reveni cu detalii.

 

31 comentarii

  1. Nicaierisipestetot Răspunde

    Șoferul era fumat. L-am văzut pe la ora 16.00 in zona ostrovului. Era pușcat rău, sau cel putin asa mi s-a parut

  2. Nemeth Răspunde

    Fmm masii de omorea pe cineva!!!
    Jilava langa Dragnea si Mazare cu el

    • x-ulescu Răspunde

      alt votant usr .pnl ( soferu )

      • Bogu Răspunde

        De unde sti? Nu a acceptat plasuta cu ulei si alte atentii in campanie?

        • x-ulescu Răspunde

          are profilu psihologic potrivit ..nu tine cont de legi..

          • c-block

            X-ule, așa cum și tu ai profil de miner sau muncitor în 3 schimburi. Stalin a zis că cine nu-i cu noi e împotriva noastră. De ce repeți greșeala lui? De ce trebuie toți catalogați ca niște timbre? Cine ești tu de îți pemiți asta? De fapt cred că doar aici ești viteaz că acasă ești mucles sau papuc.

          • x-ulescu

            @ c-block ..tu crezi ca toata lumea e ca tine ..sub papuc ?

          • Anonim

            c-block este adevărat domnul este sub teroare domestica doamna este cu burlanu

          • TN

            Sunt in asentiment!

  3. Jan Răspunde

    Câte accidente sunt în weekend,

    • y Răspunde

      Răsună orașul de claxoane au venit acasă unii. N-ai ce face de vină sunt cei care le dau permis de conducere și herghelie sub fund.

  4. c-block Răspunde

    Eu nu sunt deloc sub papuc. Dar n-am crezut că revăd reacțiile tovărășești sau minerești din anii 90 cum le revăd în comentariile tale. Cum ceva nu-ți convine zbang sare din tine mânia proletară. În paranteză spus eu niciodată n-am votat cu psd dar nici cu usr sau ppdd sau alte accidente politice. Fii mai calm omule. Ce are derbedeul ăsta handicapat cu ce ai spus?

    • X-lescu Răspunde

      @c-block, Sunt tata lui x-lescu.Îmi cer scuze pt. el că tot se bagă-n vorbă. Îi cam zălud că l-am făcut la beţie. N-are servici că nu-l ia nimeni şi stă toată noaptea pe Antena 3 iar ziua e aici pe forum. Are ajutor social aşa că-i scuzabil că-i urăşte pe adversarii PSD.

      • c-block Răspunde

        Iartă-l, nu fi așa dur cu el.?

      • x-ulescu Răspunde

        @x-ulescu ala de mai sus chiar ca tea facut tactu la betie ,dar si mat-a a fost drogata si tea scapat in cap la fatare

        • X-lescu Răspunde

          @x-lescu, Dragu’ tatii cum vorbeşti aşa urât? Şi mai ales scrii execrabil. Nu ştii că se scrie ,,te-a” şi ,,mă-ta”?. Vai,vai,vai!

          • x-ulescu

            @ c-block . ma bucur ca esti de acord ca MATA te-a scapat in cap ..ca de asta nu ai comentat..gramatica ti se pare mai importanta

  5. anonim Răspunde

    “c-block” jigodie ordinara, ce mata ai cu cei care lucreaza in trei schimburi ?.

    • c-block Răspunde

      @anonim. Mulțumesc că mi-ai confirmat ideea. N-am eu cu ei nimica, ei au problemele lor și mai refulează din ei intelighența. Ata ete, unde nu e nu ai ce căuta.

  6. anonim Răspunde

    @c-block, crezi ca prin vorbe “mestesugite” te ridici deasupra celor care lucreaza in trei schimburi iar asta iti da dreptul de ai calca in picioare, de ai desconsidera, esti jalnic. Cica te joci cu gramatica, nu simula caci nu ai ce.

    • c-block Răspunde

      Da’ știu că te-ai forțat astăzi la modul foarte serios! Se pare că ai și înțeles. Deci mai sunt speranțe. Doar trebuie să și vrei.

  7. altu fără bmw Răspunde

    Nu că ar fi nu știu ce mașină grozavă dar cred că este momentul tipic când îți dai seama că nu ai creier pe măsura mașinii tale. Trebuia lăsat puțin în mașina în care s-a autoblocat ca să se gândească. Cum plm a luat permis?

  8. c-block Răspunde

    Cer scuze tuturor celor pe care i-am jignit,insa actiunile mele sunt involuntare, total infara vointei mele !!Cand eram mic,adica pe la vreo 10 ani ,in timp ce eram acasa la tara, in haznaua din fundul curtii,am cazut in gaura,exact in groapa plina ochi, adanca de vreo doi metri,si nu m-au gasit decat dupa o saptamana,ca nu si-au dat seama ca lipsesc intrucat acasa mai aveam vreo 13-14 sau 15 frati,dar chiar nu nu sunt sigur de asta,dealtfel nimeni din casa nu stia exact cati suntem ca spirtul medicinal nu lipsea niciodata de pe masa noastra.De atunci am ramas cu sechele si periodic o iau razna,insa din cand in cand devin lucid,ca acum,dar nu ma tine mult,Daca va mai jignesc sa stiti ca nu o fac din placere, si tot ce trebuie sa faceti e sa ma ignorati !

    • c-block Răspunde

      Așa îmi trebuie, acum mă fură pe mine careva. Auzi deșteptule care postează în locul meu! Eu nu știu ce e aia hazna că eu nu sunt din Oltenia ca și fostul tău primar drag. Dar așa se întâmplă când vrei să legi două vorbe cu un handicapat. Atâta știe și el săracul.
      Dar am totuși o întrebare. Știe oare de unde vine numele c-block? Nu???? Atunci nota 1 pentru copiere.

      • x-ulescu Răspunde

        c-block -trupa germana de hip hop ,, si tu de ce postezi sub alte pseudonime ??

  9. c-block Răspunde

    @x-ulescu. Ar fi un mare efort pentru tine să nu tot postezi sub diverse nume și să corespondezi cu tine însuți? E cam jenant. Eu înțeleg că te plictisești dar vezi să nu aibă efecte secundare pe termen lung. Altfel ajungi pacient la dr. E. Îmi fac griji pentru tine pentru că nu ai mult până acolo.

    • x-ulescu Răspunde

      tipic hastagist rezist… numai voi aveti voie sa postati sub diverse nume si sa jigniti ….ei nu e chiar asa ,,ochi pentru ochi ..dinte pentru dinte

      • c-block Răspunde

        Aici greșești grav. Nu sunt nici un rezist, chiar îmi displace metoda lor agresivă de accedere la putere. Ești doar cu impresia. Ți-am mai pus, dacă cineva nu este de acord cu ceva spus de tine nu înseamnă că ți-e automat adversar. E greu cu pluralismul.

  10. TN Răspunde

    Indiferent de culoarea politica, desi trebuie sa recunosc ca nuantele din zona # si pnl, sunt cam cacanii cu iz de molima , topicul sunt soferii de pe meleagurile romanesti, care trebuie sa recunoastem, sunt de tot kktul! Tupeisti, habarnisti, indisciplinati, se cred Highlander-i cu totii si se sparg in prostie.

  11. x-ulescu Răspunde

    Sā vă …., la toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.