Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO. Mămica din Satu Mare, salvată de la moarte de o doctoriță din Baia Mare

Samuela Rigo, sătmăreanca în vârstă de 31 de ani, a fost salvată cu ajutorul numeroșilor donatori, dar și cu ajutorul unei doctorițe de la Spitalul Județean de Urgnță „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, transmite soțul acesteia. 

Lucian Rigo, soțul femeii salvate, a transmis un mesaj de mulțumire doctoriței Rus Alina ce i-a salvat soția, și fără de care, spune acesta, astăzi ar fi avut loc înmormântarea.

Redăm mesajul sătmăreanului Lucian Rigo, publicat pe Facebook:

„Am spus-o si cu alta ocazie: avem nevoie de oameni de calitate, de exemple pozitive, de repere, de oameni de caracter si cu coloana vertebrală. Ca societate nu avem nevoie în presă sau în social media de cancan si nici de “senzational”, ci avem nevoie de oameni care sa impinga masele de oameni spre mai bine.

Exista oameni de calitate si in Romania, e drept ca tot mai rar, dar am gasit unul si as vrea sa il facem cunoscut.

În ciuda evenimentelor nefericite prin care am trecut ultimele zile mi s-a dat cinstea sa o cunosc pe Dna dr Rus Alina. Dansa este medic pe sectia Terapie Intensiva la spitalul municipal Baia Mare, medic curant a soției mele.

Dna Rus dacă vedeți postarea as vrea sa va multumesc pt efortul depus în aceste zile si sa va felicit pt profesionalismul si atitudinea dumneavoastra, eu rar am intalnit oameni cu un caracter si devotare precum dvs… cunoaștem situația grea din noaptea de 24 spre 25 și stiu ca fără aportul dvs azi avea loc înmormântarea.

Stiu ca din “vina” dumneavoastra merg astăzi acasă la copii si le spun ca mama se face bine. Mi-as dori ca sa va întoarcă Dumnezeu tot binele făcut. Sunt convins ca aceasta e o rutină pt dvs si nu un caz izolat si mai stiu ca orice ofertă financiară ar fi fost o jignire la adresa dvs, ca unul care citesc rapid oamenii am simtit asta din primele momente în care mi-ati vorbit. Sunteti un exemplu pt colegii dvs si pt cei ce vor veni din spate.

Cu oameni ca dvs se poate recladi sistemul medical romanesc si societatea sanatoasa de maine, asa ca faceti cumva si traiti macar 100 de ani?. Va doresc concediu placut si multa sanatate si fericire alaturi de familie. In încheiere mai am o intrebare pt dvs: nu vreti sa va mutați la Satu Mare mai bine?”

2 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Mă simt rușinat de faptul că nu am reacționat și eu ținând cont că am o grupă de sânge compatibilă dar ca de fiecare dată Dumnezeu a fost atent.

    • Unu' Răspunde

      Jane nu trebuie să te simți rușinat, au fost destui care au donat!
      Dar dacă tot spui că ai o grupă asemănătoare, poate ești unul dintre cei cu grupa rară (RH-), centrul de transfuzii are program zilnic de la ora 7, dar e suficient să mergi și după 8, până pe la 9! Orice cantitate este bine-venită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.