Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Andra, concert la Satu Mare! Pregătirile, pe ultima sută de metri

Andra Măruță și formația Voltaj vin mâine la Satu Mare, unde vor susține un spectacol ce are loc în cadrul turneului Live&Crunchy. Parcarea mall-ului a fost deja parțial închisă, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Spectacolul va avea loc în parcarea mall-ului Shopping City Satu Mare, începând cu ora 19,00, iar cele două teme principale ale evenimentului sunt mâncarea de calitate și muzica bună.

”Andra și Voltaj te așteaptă la Live&Crunchy! – o petrecere cu muzică buna, mâncare delicioasă, atmosferă incendiară și intrare liberă.

Vino pe 8 iunie la ora 19:00, în parcarea Shopping City Satu Mare! În plus ai 10% reducere la coșul tău de cumpărături Carrefour, între orele 20 și 24.

Live and Crunchy: ți-e poftă de muzică bună”, este mesajul organizatorilor.

Cum mâncarea delicioasă și muzica bună nu au limite de vârstă, nici la concert nu există restricții în acest sens. Cu mic, cu mare, sătmărenii sunt invitați să participe la spectacolul ce se anunță a fi, așa cum spun organizatorii, incendiar.

Locație: Satu Mare Shopping City
Data & ora: 8 iunie 2019, ora 19,00
Intrarea este gratuită

4 comentarii

  1. latram degeaba Răspunde

    am impresia ca latram degeaba daca cineva din conducerea acestui oras ar binevoi sa asculte DECIBELI cu care stresam zie-n tregi cred ca sar muta in congo , de la burdea si pina la f.de paine suntem murbunzi trebuie sa plecam de acasa d,le primar,,,doar pt roooomi di bl 25 este o bucurie mare pot urla in voie au tot dreptul ,ba mai mari decat locuitori de 50 ani aici ,d,le primar.o sa ajunga acest getoo.nu peste mult timp o ruina ,toti roomi sunt adusi aici ,oare ce spaga dau si cui sa ajunga in centru Satmarului,pe zi ce trece tot mai multi deja seara nu mai putem iesi din case urlete. caini la fiecare fara lesa doar cu punga de Pufuleti dar nu pt.CACATUL de caine ,,,,,VA RUGAM ca din pol.comunitara sa mai treaca pe aici di cand in cand,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!

  2. alex Răspunde

    Plaza organizeaza acest concert..nu are nici o legatura cu primarul…

    • c-block Răspunde

      Orice eveniment cultural, artistic sau sportiv trebuie sa aiba autorizatie obligatoriu. Faptul ca e in parcare este doar un aspect.

  3. El Răspunde

    Tinete bine, maine se va tine slujba de Duminca pe aceasta scena si mai vin doua camioane cu difuzoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.