Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

COMENTARII. Sătmărenii cer angajați profesioniști și cu bun simț la spital, nu doar aparatură

În urma articolului publicat ieri pe PortalSM, în care anunțam că Ministerul Sănătății a suplimentat fondurile pentru achiziționarea aparaturii medicale și echipamentelor de urgență în spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean Satu Mare, cu 7,4 milioane de lei, sătmărenii au reacționat, cerând autorităților să angajeze în spitale oameni profesioniști, cu bun simț, nu doar aparatură.

Vă redăm câteva dintre comentariile cititorilor noștri:

„Nu numai în aparatură trebuie investit, ci și în personalul medical, căci e la pământ!”

 

„Din păcate, sunt cadre medicale care te tratează foarte urât, și sunt flegmatici. Parcă mergem la ei din plăcere!”

 

„Degeabă dacă nu sunt medici!! Vai și amar de medicina din Satu Mare!! Intri viu și ieși mort din spital!!”

 

„Trebuia sa suplimenteze și cu niște medici responsabili și reeducați la comportament.”

 

„Ministerul sa facă bine și să trimită specialiști la Satu Mare, că aparatură este.. Multă și stă plină de praf”

 

9 comentarii

  1. Florin Răspunde

    Pana nu li se va interzice medicilor de la stat sa aiba si cabinet particular va continua bătaia asta de joc. Trebuie puși să aleagă, ori la stat ori la privat. L-i s-au mărit salariile enorm de mult si tot nu le ajunge. Mergi la spital si ei te cheamă dupa la cabinet. Chiar nu vede nimeni lucrurile astea?

    • Adi Răspunde

      Dorim să fie USR PLUS la guvernare să vedem ce puteți corupților voi doar criticați dar fără fapte nu vă mai votăm. MUIE PLUS .

      • George - Mândru Naţionalist Dac Răspunde

        Te-ai prostit cu totul ? MARXISTII FANATICI de la usr plus vor sa umple tara de ciori,sa corceasca Naţiunea Dacă / Română cu africani,arabi si galbejiti pana la desfintare,sa dizolve granitele,sa STEARGA DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI acest MINUNAT REGAT DAC si PRIMA SI CEA MAI IMPORTANTA DIN LUME NAŢIUNE,STAT NAŢIONAL,IDENTITATE SI PURITATE NAŢIONALĂ,CULTURĂ,SOCIETATE,CIVILIZAŢIE, SCRIERE,LIMBĂ,ALFABET s.a.m.d. dupa cum învaţă acum de la tatucii lor marxist jean claude junker presedintele comisiei europene (care creeaza si dicteaza legiile) si a dezvelit statuia lui marx in 2018 in Bruxel laudandul pe marx si pe FANATICUL COMUNIST frans timmermans prim vice-presedinte a comisiei care a jurat sa distruga STATELE NATIONALE,NATIUNIILE,IDENTITATIILE SI PURITATIILE NATIONALE,CULTURIILE si GUVERNELE CONSERVATOARE toate pt a duce mai repede si mai aproape acest cap de pod numit EURSS (zis ue) aproape de podul complet,telul final,si anume INTERNATIONALA COMUNISTA iar idiotii ca voi tocmai au trimis 6 PARTIDE COMUNISTE din acest MINUNAT REGAT DAC sa ne “reprezinte” inEURSS si sa ne pregateasca si grabeasca DISTRUGEREA,CORCIREA SI STERGEREA DE PE HARTA a tot ce am mentionat mai sus pt o mai adanca si rapida “integrare in absolut” si anume EURSS.
        Încă de mult,au spus FANATICII COMUNISTI din usr plus ca vor sa creeze si sa formeze o legatura cu alt FANATIC COMUNIST INTERNATIONALIST si anume asa zisul PREŞedinte (daca intelegi ce vreau sa spun) a franţIEI.

        Asa ca leprerele astea de comunisti fanatici gen usr,psd,psdi,pnl,alde,udmr,unpr,pmp, “pro” romania, plus, s.a.m.d. trebuie DISTRUSI CAT MAI REPEDE si eliminati din parlamentul european si recreate alegeri unde doar NAITONALISTII din Noua Derapta si eventual PODEMO sa candideze. ATAT ,nu fanatici de astia comunisti.

        Ne facem de rasul planetei.Toate popoarele din batranul continent se trezesc si-si trimit tot mai multi naitonalisti in parlamentul EURSS pt a scoate statele lor din aceasta MIZERIE MARXISTA,rupe orice legatura cu ea si a o dezmembra si voi veniti cu FANATISMUL asta comunist si trimiteti 6 partide FANATIC COMUNSITE SI INTERNAITONALISTE ?

        AMICE,ESTI IDIOT . Dar rau de tot …

        Ia ceva de-ti revine,pana nu e prea tarziu.

        • nuconteaza Răspunde

          “Asa ca leprerele astea de comunisti fanatici gen usr,psd,psdi,pnl,alde,udmr,unpr,pmp, „pro” romania, plus, s.a.m.d. trebuie DISTRUSI CAT MAI REPEDE si eliminati din parlamentul european si recreate alegeri unde doar NAITONALISTII din Noua Derapta si eventual PODEMO sa candideze. ATAT ,nu fanatici de astia comunisti.”

          Tu esti cam prostut de felul tau. tu vorbesti despre comunisti, cand vrei ca doar “PODEMO” sa poate fi ales… gen PCR = Partidul Comunist Roman ? Sigur, dupa ce citesti acest comentariu urmeaza un comentariu din partea ta care e plin de injuraturi si insulte , pentru ca un contra argument care are putina logica nu are cum sa existe. Vorbesti de nationalisti, dinou… PCR. Si astia tot nationalisti, doar ca posturile de administratie le castigau membrii de partid, cismari,vacari,agricultor si alti “intelectuali” care stiau cu ce se mananca finantele, infrastructura, legislatia… pricepi tu? Asta e un motiv pentru care Republica Socialista Romana a mers atat de bine, ca am ramas vreo 20-40 ani in urma. Si ar fi mers tot in urma daca o continuam asa, pentru ca copilasii politicienilor de partid erau promovati.. poti ghici pe ce functii sau e nevoie de ajutor? hai ca te ajut, ca nu ma risc.. pe aceleasi functii de administrare a tarii. Si tu vrei 1 singur partid… prost mai esti

  2. Adinutza Răspunde

    Trebuie “curatat”sistemul acesta,este cel mai putred si “bolnav”.dintre toate.Nimeni nu merge de placere la ei ,iar o”vizita”scurta acolo(pe lângă ca e un loz în plic)TE SCARBESTE DE TOT,ITI arata ca noi ca OAMENI nu reprezentăm nimic pentru ei.In orice sistem am lucra suntem evaluati,iar cei slabi PLEACA.Prea multe “uscaciuni”,nepăsare si dezinteres din partea lor.Upu Satu Mare=0 barat din pacate

  3. Codruta Răspunde

    Bine că voi sunteți perfecți, cu shizofrenicul de dințar care bate paciente .Puneți mâna și contribuții la sănătate nu mai lucrați la stat și atunci puteți emite pretenți.
    Iar toate asistentele cețoase date afară.

  4. Helga Kisz Răspunde

    Traumatism sever la coloana , dus la UPU cu ambulanta SMURD , lasat pe un pat la urgente timp de 2 ore si jumatate fara a fi intrebat daca vrea un pahar cu apa . Abia dupa 3 ore si jumatate i s-a bagat un calmant intravenos iara apoi a fost dus la control CT in acelasi timp cu un rrom care statea acolo de 7 ore . Acest rrom a fost internat de urgenta dupa rezultatul CT cu probleme grave la inima . Adica putea sa moara in UPU asteptand 7 ore .

  5. c-block Răspunde

    Sau copil cu multiple crize epileptice (practic zilnic din cauza stressului – examen de capacitate, mulțumim sistemului de învățământ) și cu solicitare RMN urgent. Răspuns medic – OK, dar așteptați la rând 6 luni!!! Sau plătiți ca să vă luăm peste rând 450-500 RON! Atunci ce rol mai are asigurarea de sănătate? Până ajungem să lecuim pacientul aceasta decedează. Sau asta era ideea? Și copilul chiar avea probleme.

  6. cityzen Răspunde

    medicii, cu unele exceptii, adică 1%, își recuperează investițiile facute ptr. terminarea facultății în primii 10 ani, după care își înființeaza cabinete particulare și iar procedeaza la recuperarea investițiilor în următorii 10 ani.
    după recuperarea acestor investiții, apar noi investiții pe care vor să le recupereze, case, masini, bijuterii, excursii, etc, încă vreo 20 de ani.
    cum pot să-și recupereze investițiile, apelând la recuperatori timp de 40 de ani ??, nu pur si simplu se descurcă și ei cum pot singuri amărâții.
    Guvernul pentru a-i înlesni la recuperarea investițiilor le-au mărit salariile, dar insuficient, de aceea se impune ca sa le acorde noi măriri salariale anual până în 2022, cu 100% la salariul de funcție, ca doar asa poate își vor recupera investiițiile.
    e greu sa ajungi medic și să te menții, fără investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.