Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Aplicația Ro-Alert i-a speriat. Șoferii sătmăreni și-au protejat mașinile de grindină

Codul roșu i-a speriat pe șoferii din municipiul Satu Mare. Oamenii au fost alertați azi-noapte prin sistemul Ro-Alert cu privire la instituirea unor fenomene extreme, iar de frica grindinei șoferii au luat cu asalt parcările acoperite.

Oamenii și-au înghesuit mașinile pentru a evita să fie loviți de grindină. Cu toate că pericolul a trecut, mai multe autoturisme stau și acum parcate în siguranță.

Reamintim că județul Satu Mare a fost azi-noapte sub alertă de Cod Roșu, potrivit sistemului Ro-Alert. Până în acest moment, sub incidența codurilor portocaliu, respectiv roșu ce vizează fenomene meteorologice periculoase, la nivelul județului Satu Mare s-au înregistrat următoarele situații de urgență:

– Copac căzut pe partea carosabilă intre Carei și Tiream, circulația a fost blocată pe o singura bandă;
– Copac căzut în municipiul Carei, str 1 Decembrie;
– Copac căzut pe partea carosabilă intre Paulean și Moftin, blocată o bandă de circulație;
– O gospodărie din localitatea Pir a fost inundată. Pentru evacuarea apei intervin subofițeri din cadrul Punctului de Lucru Tașnad. La fața locului se află și reprezentanți ai autorităților locale.

Mai multe locuințe din județ au rămas fără curent din cauza fenomenelor meteo extreme.

8 comentarii

  1. democratie Răspunde

    asta e parcare “normala” in satu mare, nici vorba de grindina, si militienii pe trotuar parcheaza, democratie made romanica cum vrea pwla mea

  2. y Răspunde

    Nu e nici o noutate. Și de zilele orașului se practică acest “sport” de ani de zile.

  3. Driver Răspunde

    A mai fost un taran cu un audi a4 combi, tmp
    ..a bagat masina peste noapte la spalatoria de pe Jubileului.
    Asa pur si simplu, parca ar fi fost a lui.
    O epava de 1500 de euro

  4. shumaheru Răspunde

    au niste rable cu care se dau mare ..dar bani de casco nu au …de fapt multi cu masini de fite ,de fapt niste cazane nu au bani nici de benzina..merg pe gpl

  5. Driver Răspunde

    Dar nici chiar asa..sa te bagi pe proprietate privata, ca epava ta sa nu fie lovit de grindina.

  6. gheorghe Răspunde

    Stați liniștiți, când va fi grindina cu adevărat o sa vedeți circ.Nu o sa primim avertizări sau chiar dacă vom fi avertizați aceasta se va întâmpla în timpul sau după nenorocire.Cat despre mașini ce sa spun?Fiecare cumpăra după ce bani are.Haideți sa fim serioși, eu dacă aveam bani mai mulți imi cumparam o masine de 5000 de euro?Nu-mi cumpărăm una de 10.000 de euro?Dacă mi-as permite si la asta de 5000 mi-as face casco dar ce sa faci asta-i bugetu,te intinzi cat tine patura.Fiecare cu căruța lui.Sa avem o zi faina!!

    • Norick Răspunde

      Se vede, ca nu ai masina de nici o valoare. Masina de 5000 eu are 100% o vechime de peste 10 ani ,la care nici un asigurator nu-ti face casco… Ai dat in bara hombre… 🙂 😛
      Peace ! 🙂

  7. bulalela Răspunde

    Acuma daca ai o masina de 10 ani nu insemna ca ai luat-o second. Daca o ingrijesti si nu faci km multi ce rost are sa o schimbi? Numai ca romanu neam sarac tot timpul gaseste explicatii ca sa-si potolesca frustrările. Deja toate sunt epave, harburi, rable, rongyuri s.a.m.d, plus ca in poze apar masini care si asa valoreaza mai mult pe piata decat altele noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.