Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

VIDEO. ,,Oferta” zilei. Șuncă cu ,,lipici”, la un supermarket din municipiul Satu Mare

Mezelurile sunt extrem de populare și accesibile ca preț, așa că românii le consideră potrivite pentru o masă rapidă și rece, în special pentru sandwich-uri. Uneori însă ofertele magazinelor pot fi, paradoxal, chiar foarte costisitoare.

De acest lucru s-a convins o sătmăreancă ce și-a făcut cumpărăturile la un supermarket autohton din municipiului Satu Mare. Aceasta a cumpărat câteva felii de șuncă presată, iar când a deschis ambalajul și a pus mâna pe produs a avut o surpriză extrem de neplăcută.

Șunca ce trebuia să fie proaspătă s-a dovedit a fi de o calitate mai mult decât îndoielnică. Feliile prezentau o textură dubioasă, fiind lipicioase și nerecomandate în niciun caz pentru consum.

 

5 comentarii

  1. Nume Răspunde

    Ba jur nu le mai trimiteti clipuri fara numele exact a magazinului cu watermark peste tot

  2. a* Răspunde

    Nu e nic un fel de lipici. Este colagenul (zeama de zgarciuri) care face parte din “reteta”. Acum e cald si se vede pentru ca nu e solid. ASTA MANCATI FRATILOR ZILNIC! Apoi va treziti ca aveti fel de fel de boli gastrointestinale! Pofta buna!

  3. gheorghe Răspunde

    Dar în magazinele din cartier cum este?Mișună muștele pe salamuri,cârnați și alte preparațe de zici ca roiesc.Când atragi atenția,vânzătoarea sare ca arsa:,,da ce parcă atunci când eram mici mâncăm mai curat?”….Da poate ca nu era prea curat dar nu dădeam bani sa îmbogățim niște asa ziși patroni nerușinați care nu se mai satura niciodată de bani.Ei vând faina de oase și pielea animalului la preț de carne clasa întâi. Autoritățile plătite sa facă verificări n-au nici o treaba.Vremea trece,leafa vine,noi cu drag (ne prefacem ca)muncim!!!!Sloganul rămas din vremea lui nea ceașcă!

  4. Eu Răspunde

    Recent am fost in Spania în concediu, nu pot sa va explic în cuvinte calitatea produselor de acolo. Și culmea preturile sunt că și la noi. Dar în schimb vorbind cu oamenii de acolo mi-au spus că au niște norme sanitare veterinare foarte stricte. Din păcate suntem…….pe undeva lada de gunoi a europei.

    • y Răspunde

      Dar te rog spune și faptul că nu vezi câine vagabond pe stradă. Au niște amenzi și se și aplică.
      Au salarii de 3-4 ori ca ale noastre, nu poți spune că se omoară vai de capul lor de muncă comparativ cu noi. Noi avem niște prețuri de occident dar veniturile sub curul broaștei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.