Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

FOTO. Cine este bărbatul care a împușcat mortal un polițist. Este căutat peste tot

Un poliţist al Postului de Poliţie Recaş, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal în misiune, în timp ce încerca să oprească maşina în care se afla un bărbat dat în urmărire pentru tâlhărie. Colegii poliţistului îl caută acum pe făptaş.

Este vorba despre Lepa Ionel Marcel, un bărbat din Timiș condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentavivă la tâlhărie.

 

Un polițist aflat în misiune în comuna timișeană Izvin a fost împușcat în zona gâtului și a pieptului, duminică după-amiază, în timp ce urmărea un suspect, scriu jurnaliștii de la tion.ro. Incidentul s-a petrecut, duminică, în comuna Izvin, în timp ce mai mulți polițiști, în civil și în uniformă, se aflau în misiune, în urmărirea unui suspect. Individul a intrat într-o casă din localitate. Unul dintre polițiști a ocolit imobilul pentru a se asigura că suspectul nu fuge pe partea din spate a casei.

În momentul în care a ajuns în spatele casei, polițistul a dat de suspectul urmărit, care l-a împușcat, se pare, de trei ori în zona pieptului și a gâtului, după care a fugit. Polițistul rănit se afla în stop cardio-respirator la momentul redactării acestei știri, fiind resuscitat la fața locului.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, omul legii s-a stins la locul incidentului, în urma rănilor suferite în zona pieptului și a gâtului. Polițistul era din localitatea Recaș. Un alt polițist care participa la aceeași misiune este rănit la picior, conform informațiilor de la fața locului.

După ce a împușcat polițistul, care ulterior și-a pierdut viața, suspectul a fugit, fiind urmărit de oamenii legii. Acesta a pătruns în curtea altei case din localitate, unde a amenințat oamenii cu pistolul și a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, însă, după ce unul dintre polițiștii care îl urmăreau a tras trei focuri de armă în automobil. Suspectul se pare că a fost rănit, dar a reușit totuși să fugă. Pe urmele lui se află forțe speciale ale Jandarmeriei și Poliției.

4 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Inchisoare pe viata tiganului

  2. Adinutza Răspunde

    Injecție letale pentru nenorocit.Nu se mai poate cu tiganii astia(interlopi nenorociti)

  3. Satmarean Răspunde

    spanzurat de un picior si lasat sa crape

    • Pop Ioan Răspunde

      Dar inainte facute niste rani superficiale pe corp si condimentat bine cu sare si piper.Se poate adauga si putin ardei iute , in functie de preferinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.