Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTO/VIDEO. Polițist împușcat mortal într-un județ din România. Criminalul, căutat de oamenii legii

Un polițist aflat în misiune în comuna timișeană Izvin a fost împușcat în zona gâtului și a pieptului, duminică după-amiază, în timp ce urmărea un suspect, scriu jurnaliștii de la tion.ro.

Incidentul s-a petrecut, duminică, în comuna Izvin, în timp ce mai mulți polițiști, în civil și în uniformă, se aflau în misiune, în urmărirea unui suspect. Individul a intrat într-o casă din localitate. Unul dintre polițiști a ocolit imobilul pentru a se asigura că suspectul nu fuge pe partea din spate a casei.

În momentul în care a ajuns în spatele casei, polițistul a dat de suspectul urmărit, care l-a împușcat, se pare, de trei ori în zona pieptului și a gâtului, după care a fugit. Polițistul rănit se afla în stop cardio-respirator la momentul redactării acestei știri, fiind resuscitat la fața locului.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, omul legii s-a stins la locul incidentului, în urma rănilor suferite în zona pieptului și a gâtului. Polițistul era din localitatea Recaș. Un alt polițist care participa la aceeași misiune este rănit la picior, conform informațiilor de la fața locului.

După ce a împușcat polițistul, care ulterior și-a pierdut viața, suspectul a fugit, fiind urmărit de oamenii legii. Acesta a pătruns în curtea altei case din localitate, unde a amenințat oamenii cu pistolul și a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, însă, după ce unul dintre polițiștii care îl urmăreau a tras trei focuri de armă în automobil. Suspectul se pare că a fost rănit, dar a reușit totuși să fugă. Pe urmele lui se află forțe speciale ale Jandarmeriei și Poliției.

Sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.