Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Căldură infernală în Aeroportul Satu Mare. Pasageră: „Ne sufocăm”

Situația din Aeroportul Satu Mare este jenantă și lipsită de respect față de pasageri, transmite o sătmăreancă. Femeia a precizat, pentru PortalSM, că în aeroport nu sunt condițiile potrivite unor astfel de temperaturi.

”Ne sufocam de cald. Fără climă, fără geam deschis. Sunt 37de grade afară, sunt copii mici. Nu se poate așa ceva”, a spus sătmăreanca, pentru PortalSM.

Femeia spune că nu este prima dată când se confruntă cu o astfel de situație în Aeroportul Satu Mare, iar dacă oamenii vor să se răcorească cu o sticlă de apă rece, vânzătorii le dau din frigider apă caldă.

„Domnii de la magazin vând apă de la frigider caldă, pe motiv că acum au deschis frigiderul. Tratament jenant”, spune sătmăreanca.

 

4 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    “Magazin” :). Doamna se crede in Tarsolt, la magazinu satesc. Aproximativ insa…are dreptate, insa la faza cu apa. Vanzatorii aia subt interesati doar sa rufa fasu cu seria 7, nu sa respecte conditiile contractului. In privinta temperaturii din sala, aeroportul asigura doar o diferenta optima, de cinci grade fata de temperatura de afara, care sa nu afecteze pasagerii la iesirea la imbarcare. Oare doamna reclamagie cum se simtea iesind de la 20 grade la 32, si apoi iar la 23 in avion? Dar unde nu e minte,

    • Gyuri Răspunde

      Bine cā eşti tu deștept!

    • alt destept Răspunde

      chiar ca esti “destept”, bine ca nu zici sa stea in 5 grade, 30 de grade cu aer conditionat este foarte diferit de 30 de grade fara aer conditionat, daca nu stii ce vorbesti mai studiaza putin chiar mai bine, incearca pe pielea ta 😉

  2. Priot Răspunde

    Dati comentarii aiurea,habar nu aveti,nu ati fost acolo,geamuri inchise,usi inchise,fara aer la 35-38 de grade,oare voi cum ati reactiona?le stiti pe toate de acasa,nu aveti 2 lei in buzunar da de aia faceti caterinca,pleava societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.