Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Șofer român de TIR, erou în Italia. A convins un tânăr să nu se sinucidă

Un șofer român de TIR este considerat erou în Italia, după ce a convins un tânăr să nu se arunce de pe un pod. S-a întâmplat în apropiere de Milano, vineri dimineață, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, tânărul de 19 ani a trecut balustrada unei pasarele de deasupra unei autostrăzi şi a ameninţat că se aruncă, dorind să se sinucidă. Șoferul român a oprit camionul exact sub pod, în dreptul tânărului, apoi s-a urcat pe semiremorcă și a încercat să discute cu el.

În câteva minute, băiatul a fost convins să renunțe la gestul său și i-a sărit în brațe șoferului de TIR, care l-a îmbrățișat lung. Martorii au filmat momentul și gestul camionistului a ajuns în atenția presei italiene. Şoferul, Gabriel Bocra Ionuţ, un român în vârstă de 31 de ani, care e considerat acum erou în Italia, a vorbit apoi cu adolescentul sinucigaş: “Vino aici, fii liniştit, totul e în regulă.”, i-ar fi spus el.

,,Când vezi lucruri de la distanță, poți să crezi că cei care fac anumite acțiuni sunt eroi, că este nevoie de un mare curaj. Dar, când ţi se întâmplă asemenea lucruri, te gândești doar la cum poţi să ajuţi”, a declarat Gabriel Bocra Ionuţ pentru milano.corriere.it.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.