Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

FOTO. Doi adolescenți, prinși la furat într-un apartament din municipiul Satu Mare

Doi adolescenți au fost prinși în flagrant de polițiștii locali sătmăreni, în timp ce furau bunuri dintr-un apartament din municipiu. Cei doi au pătruns în locuință prin geamul apartamentului.

,,Polițiștii locali au prins în flagrant doi hoți, un tânăr de 17 ani, respectiv o adolescentă de 14 ani, care au furat mai multe lucruri de pe geamul unui apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada Independenței din municipiul Satu Mare”, transmite Poliția Locală.

Cazul a fost preluat de Poliția municipiului Satu Mare.

Sursa: Poliția Locală Satu Mare

3 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Foame la garoi ?

  2. apollo Răspunde

    Chiar daca am avut indoieli cu privire la eficienta politiei locale,realitatea cotidiana ma face sa cred ca am gresit! Zilnic observ prezenta lor in trafic si in diverse actiuni,iar cand am sunat pentru rezolvarea unei probleme care tine de competenta lor au fost prompti si cooperanti.

    • Szandokan a korzó tigris Răspunde

      Aici ai dreptate. Vin destul de rapid și-i cam înlătura pe boschetari și nu numai.
      Zona centrală e împânzita de o gașcă de hoți jegosi și boschetari se pare condusă de familia de țigani de pe Horea#2, #6 și alții. Sunt mereu prezenți in parcul de vis-a-vis de casa de moda și in spatele acestei clădiri unde cândva era Hello Margot iar dacă veni vorba de aceasta locație întrebarea este cum de aceasta jenanta improvizație na ajuns demolata ci dimpotrivă e un absolut focar de infecție, barul de odinioară a ajuns buda publica a tuturor celor ce au uitat sa între in noul secol deodată cu noi hăștialanți.
      Poliția locală și-a făcut apariția și azi dar ce pot face doi oameni când Gașca de huligani Drogați, hoți și tâlhari dispar cât ai zice pește.
      Capii, burtoșii arhicunoscuți ai străzii Horea fac zilnic ședințe de filaj, pregătire și distribuite de personal hăpt in zona centrală și de cele mai dese ori in parcul de lângă stația de taximetre.
      Problema nu vine nici de la proaspeții eliberati de la mititica și nici de la boschetarii ca vai de lume mai toți dependenți de substanțe de colbotit sfecla tâmpită ci mai degrabă de la cei care ii aduna și-i organizează, părerea mea e ca ăștia trebuiesc legati. Poliția e clar că-i știe ca doar camera de lângă hotel Dana pe ei bate toată ziulica deși sunt mai activi odată cu venirea mușteriilor pe la terase seara.
      Numai prezenta in forța a poliției poate rezolva situația din zona centrală și nu numai.
      Sunt bine organizați dar cu creier zero din moment ce se perinda aceeași indivizi in aceleași zone cu aceleași fețe de cercopiteci imbecili.
      Bravo poliției și va rugam sa veniți mai des prin zonele centrale.
      Sunt vizate toate străzile chiar si cele lăturalnice deoarece se știe clar ca li se dau teme de casa și sunt împărțiți seara de seara pe zone.
      Mai noi se îmbracă ca niște turiști, jegosi desigur, cu rucsace, tricouri de sezon și chiar ochelari de soare. Păcat însă ca jegul, mirosul repugnant și culoarea pielii ii dau de gol dacă ești atent oleaca la împrejurimi.
      Atenție celor ce frecventează teatrul, cofetăriile și toate locațiile centrale. Asigurați-vă mașinile și fiți siguri ca mașinile va sunt închise cu alarmele active.
      O zi faină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.