Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Mircea Muncean, locul întâi la Parada automobilelor istorice, cu un Fiat de 95 de ani

Renumitul medic ginecolog sătmărean Mircea Muncean a obținut locul întâi la Parada automobilelor istorice, eveniment ce a avut loc în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019.

Pasionaţii bijuteriilor pe patru roţi au luat cu asalt Domeniul Regal Peleș din Sinaia, acolo unde sâmbătă, 29 iunie, a avut loc Concursul de Eleganță Sinaia 2019. Competiția a beneficiat de un cadru special: Castelul Peleș pentru prezentare şi paradă și Casinoul Sinaia pentru festivitatea de premiere.

La eveniment s-au înscris 36 de vehicule istorice grupate în opt categorii, iar la finalul competiției, medicul Mircea Muncean a reușit să se impună la parada automobilelor de epocă. Sătmăreanul a câștigat locul întâi și a obținut marele premiu al juriului cu un automobil fabricat în anul 1924.

,,Concursul de Eeleganță Sinaia 2019 a fost un moment minunat pentru mine! După o muncă nebună și stres să recondiționăm faceliftul la caruta în mai puțin de 1 luna, cu toanele și imperfecțiunile celor 95 de ani ai ei, Fiatul mi-a umplut inima de bucurie. Locul 1 și marele premiu al juriului la un asemenea nivel și cu o concurenta de profesioniști este super!”, a declarat Mircea Muncean.

Concursul de Eleganţă Sinaia (C.E.S.) este un eveniment F.I.V.A. A dedicat vehiculelor istorice, organizat de Retromobil Club România (R.C.R.) sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României, in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia si Muzeul National Peles. Domeniu Regal Peleş găzduiește concursul an de an în ultima sâmbătă a lunii iunie, fiind cadrul perfect pentru desfășurarea acestui eveniment.

5 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Aşa mic e titularul? Nu trebuie să se aplece când se uită-n gaură.

  2. dr storm Răspunde

    frumos fiatu, bravo lui, dar nr de inm e perfect. VGN, ( vagin) bravo inca odata!

    • Micul vaginolog Răspunde

      Omul e corect inițialele din nr de înmatriculare arată proveniența banilor folosiți pt recondiționare.Acum nu știm daca i-au trebuit doar 24 de vagine controlate sa strângă banii de recondiționare dar toată lumea știe ca are scoruri mari si nu prea da chitanța.

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Vai de capul lui!

  4. M Răspunde

    Felicitari, Mircea!!! Invidiosi vor fi intotdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.