Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

VIDEO. Ce execuție! Fotbalistul sătmărean care a reușit să facă milioane de vizualizări cu golul său

Un fotbalist sătmărean face furori pe internet. Careianul Eric Bicfalvi a postat pe reţelele de socializare golul marcat de el anul trecut contra celor de la Dinamo Moscova, iar clipul a avut un impact incredibil, titrează cei de la Digi Sport. Site-uri de pe întregul mapamond au preluat imaginile care au devenit virale.

Golul lui Eric Bicfalvi a avut nevoie însă de timp pentru a deveni faimos. Ceea ce au remarcat toţi cei care au fost impresionaţi de reuşita sătmăreanului în tricoul celor de la Ural nu este finalizarea, ci ceea ce se petrece cu câteva fracţiuni de secundă mai înainte.

Internaţionalul român este cu spatele la poartă şi marcat destul de strâns. Cu toate acestea , Bicfalvi reuşeşte o preluare de excepţie şi îşi uluieşte adversarul, iar voleul este unul de o tehnică impecabilă. Nimeni nu a realizat ce se întâmplă decât abia când mingea este în plasă!

,,Am fost norocos. Am marcat mai multe goluri frumoase în cariera mea, dar acesta este preferatul meu. Este vorba de tehnică, dar mai ales de prima atingere. Fără preluare, golul acesta nu exista. Mă gândisem deja la ceea ce aveam de făcut în clipa când mingea se îndrepta spre mine. Ştiam că nu voi putea pasa cu capul aşa că am încercat ceva diferit. Cei care mă cunosc nu s-au mirat atât de tare de execuţia mea”, a fost reacţia lui Bicfalvi, citat de Digi Sport.

Imaginile cu reușita senzațională a sătmăreanului au fost repostate în urmă cu câteva zile pe canalul de Youtube a Russian Premier Liga.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.