Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

FOTO. Moment de reculegere în memoria tânărului sătmărean călcat de tren în Germania

Înainte de startul meciului din semifinalele Ligii a V-a de fotbal, dintre Olimpia Căuaș și Voința Turț, s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Raul Pinte, sătmăreanul care a fost călcat de tren în Germania zilele trecute, după ce s-a întors obosit de la muncă, scrie Informația Zilei.

Raul Pinte a jucat ani buni la Olimpia Căuaş, iar colegii săi au ţinut să păstreze un moment reculegere în care s-au vărsat lacrimi. În minutul 5 al partidei, Florin Mulcuţan a transformat un penalty şi i-a dedicat golul lui Raul Pinte. Florin Mulcuţan a înălţat un tricou pe care era inscripţionat numărul 7 pe care-l purta Raul la Olimpia Căuaş, mai transmit jurnaliștii de la Informația Zilei.

Foto: Informația Zilei

Reamintim că Raul Pinte, un tânăr din municipiul Satu Mare a fost călcat de tren în Germania, weekendul trecut. Tânărul se îndrepta către locuința sa, atunci când a fost implicat în tragicul accident care i-a cauzat moartea. Raul era un băiat apreciat în rândul celor ce îl cunoșteau. Tânărul a făcut parte din echipa Olimpia Căuaș, unde colegii de fotbal îl simțeau ca pe un frate.

„Dumnezeu sa îl odihnească în pace!

Este greu sa găsim cuvintele potrivite ptr a ne exprima durerea pierderii unui membru important al “familiei” noastre – Raul Pinte.

Este cu atât mai greu sa spunem ceva când vorbim de un tânăr plin de viața și cu un suflet atât de frumos!

Nu ne rămâne decât , sa-ți mulțumim micutule ptr tot ceea ce ai făcut ptr noi atât ca sportiv cât și ca prieten/frate și sa-ți transmitem “Drum lin spre îngeri! Dumnezeu sa-ți dea odihna veșnica in Împărăția sa!”

Transmitem pe aceasta cale sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Ai fost un adevărat exemplu ptr noi toți!

Adio micuțul nostru prieten cu inima imensa!

Te vom iubi mereu și-ți vom păstra vie amintirea in sufletele noastre!!!”, a transmis echipa Olimpia Căuaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.