Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO. Serviciul de Ambulanță Satu Mare, locul II la ,,Raliul Medical Transcarpatic 2019”

O delegaţie cu un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare a participat, în perioada 4 – 8 iunie 2019, la Conferinţa şi Concursul Internaţional “RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”, organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.

Concursul s-a desfăşurat în Ucraina sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino, Ucraina.

La concurs au participat managerul Serviciului Județean de Ambulanta Satu Mare Dr. Notarius Gabriela, Dir. tehnic Iago Tamas, şi un echipaj medical de urgenţă de tip C2, format din Dr. Stancu Ramona, As. Vlazan Bogdan, Amb. Timis Daniel.

Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare aduce multumiri si felicitari echipajului care a participat la acest concurs, urcand pe podium si obtinand locul II – la copil- corp strain, intoxicatie cu otrava

La această competiţie internaţională de ambulanţe au participat un număr de 44 de echipaje cu 150 de concurenţi.

 

 

 

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    TREBUIESC SA FIE CAMPIONI LA TIMPUL SCOS /INTERVENTIE LA CE SALARII PRIMESC!

    • ionut Răspunde

      ,,satmarean” ,esti un idiot frustrat ca multi altii. S-a ajuns sa se comenteze contra chiar si atunci cand sunt motive de felicitari. Rusine gunoiule!

  2. Eu Răspunde

    Păi angajează te și tu ca șofer pe ambulanță și ai să vezi dacă merită sau nu,atâția oameni frustrați și deranjați de cât câștigă x și y……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.