Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Orașul Negrești-Oaș va avea internet gratuit în spațiile publice

Orașul Negrești-Oaș este unul dintre câștigătorii programului european WIFI4EU. Neșrești-Oaș a primit astăzi, în cadrul evenimentului „Digital Assembly”, un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea unor puncte de acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, precum parcuri, piațete, biblioteci sau centre medicale.

Evenimentul a fost organizat de Comisia Europeană, Direcția Generală pentru Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie, sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și s-a desfășurat la Centrul Expozițional RomExpo din București în perioada 13-14 iunie.

Evenimentul a fost deschis de ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, alături de comisarii europeni pentru economie digitală şi societate digitală, Mariya Gabriel, şi pentru cooperare internaţională şi dezvoltare, Neven Mimica.

Voucher-ul a fost înmânat Arabelei Bu, directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, de către domnul Roberto Viola, directorul general al Direcției Generale pentru Tehnologia Comunicațiilor, Rețele și Conținut din cadrul Comisiei Europene.

Un comentariu

  1. MAE Răspunde

    Da Wi-Fi serios !!!! Mamà ce locuri de muncă ați creat !!!!!multumim Feforca !!!!! Cîti vacanti sint în Negresti as fi curios (șomangii )? Acuma o sa mai creascâ ca au wifi gratis !!!!!!urrrrrraaaaaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.