Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO. Primarul Kereskenyi Gabor, întâlnire de lucru cu Viorica Dăncilă

Primarul Kereskenyi Gabor a avut o întâlnire de lucru cu premierul României, Viorica Dăncilă, astăzi, la Palatul Victoria, unde au discutat pe tema bugetului local. 

În urma întâlnirii, primarul municipiului Satu Mare afirmă că analiza execuției bugetului local, după primul trimestru, arată un deficit semnificativ.

„Analiza execuției bugetului local după primul trimestru arată un deficit important și confirmă cele sesizate de primarii de municipii pe parcursul dezbaterilor la Legea Bugetului.

La întâlnirea de lucru de la Palatul Victoria doamna prim-ministru ne-a promis compensarea pierderilor înregistrate în primele 3 luni referitoare la cotele din impozitul pe venit, revizuirea OUG 114/2018 precum și aprobarea Codului Administrativ – varianta adoptată în Parlament”, transmite primarul Kereskenyi Gabor.

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Vai de noi , sau de ei ? Nici unul nu vorbeste limba romana corect ! Cum s-au inteles oare ? Au avut translator ? Deficitul e de vina ….. Nu salariile nesimtite pe care nu le mai pot acoperi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.