Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Intervenții de amploare la Satu Mare, în urma furtunii

Echipele de intervenție au intervenit prompt pe teren pentru înlăturarea efectelor furtunii de astăzi. Echipajele vor rămâne pe teren cât timp va fi nevoie, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

Mesajul ISU Satu Mare:

„În contextul emiterii avertizării cod portocaliu de fenomene meteo periculoase, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare au fost dispuse măsuri de activare a grupei operative, transmiterea avertizării către unitățile administrativ teritoriale vizate.

Pentru gestionarea situațiilor de urgență înregistrate: Pasaj Henri Coandă – inundat, mai multe subsoluri inundate și copaci căzuți pe partea carosabila în mai multe zone din municipiul Satu Mare, pompierii se află în teren și intervin cu motopompe si cu accesorii specifice. Toate solicitările sunt tratate punctual de către echipajele aflate în teren, prioritare fiind cazurile de: evacuare/salvare persoane sau animale dacă situația o va impune, degajarea cailor de transport /acces autospeciale, asigurarea utilităților publice, evacuarea apei din curți, case și subsoluri.”

Un comentariu

  1. mipudeco Răspunde

    Există crengi multe desprinse pe jumatate. Cine le taie sa nu ramana ca un pericol pentru trecatori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.