Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Protest în județ. Sătmărenii au plantat flori pe Autostrada Codrului

Cu toate că începerea lucrărilor de întreținere la drumul spre Amați a fost anunțată pentru data de 10 iunie, celebra ,,autostradă a Codrului” continuă să rămână un coșmar pentru șoferii din județ. Oamenii au ajuns la capătul răbdării, iar astăzi au decis să îngroape drumul care le distruge mașinile.

Sătmărenii din zona localităților Amați și Rușeni au ieșit în această după-amiază, duminică, 16 iunie, pe drumul care duce spre Homorod și Rătești și au plantat flori pe ceea ce ar  trebui să fie Autostrada Codrului.

Drumul Județean 193 A care face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti se află într-o situație incertă de foarte mult timp, iar viitorul acestui tronson continuă să se amâne.

În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani a fost amânată, pentru data de 20 iunie 2019, soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma Tehnic Asist. După data de 20 iunie, se va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum.

Un comentariu

  1. citizen Răspunde

    daca plantau trandafiri poate se sensibiliza cine din cadrul autorităților locale sau judetene!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.