Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Șofer sătmărean acuzat că a ucis intenționat un câine

Un șofer din județul Satu Mare este acuzat că a lovit intenționat un câine cu mașina. Martorii spun că bărbatul s-a îndreptat intenționat cu mașina către câine, după care l-a lovit mortal.

„După ce a lovit cățelul nici nu s-a oprit. Și-a continuat drumul spre casă. Sunt și martori care au văzut tot”, spune unul dintre martori.

Potrivit legislației, șoferul nu poate fi pedepsit, deoarece este greu de demonstrat că acesta a lovit câinele intenționat. În lipsa unor dovezi clare, declarațiile unor martori nu sunt suficiente. Totodată, cu toate că animalul pare îngrijit, nu avea ce să caute nesupravegheat pe marginea șoselei. Cel mai probabil, câinele a fost scăpat de acasă.

2 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Doresc multa sanatate soferului….sa-si poata ingriji cat mai mult timp vre-o ruda lovita de alt sofer.

  2. 007 Răspunde

    Mai oameni buni,inainte de toate cand postati incercati sa educati,desigur daca aveti inteligenta necesara si nu sunteti orbiti de complexe si de reactii de dragul reactiilor.
    Hai sa va povestesc patania mea.Detin o masina la care spoilerul fata face aproape cat un logan.Nu doresc sa ma laud,nu asta-i ideia, ci faptul ca eram duminica dimineata pe strada de linga dig,zona M16, in vizita la o rudenie.Cand plec spre casa,pe la ora 9.30 ,in directia Pod Golescu,langa biserica catolica de langa parc imi sare in fata masinii un caine lup,franez brusc si opresc ,fara sa-l lovesc.Aveam cam 30-40 km la ora.Proprietara, o doamna cam la vreo 50 de ani ,statea si discuta cu alt proprietar de caine pe dig.Intreb, al cui e cainele ?Al meu zice femeia.Doamna stiti ca aveti obligatia sa tineti cainele in lesa ?Ce credeti ca a zis.Hai plimbate,asta a fost replica femeii.
    Atunci intreb,de ce soferii sunt mereu mustrati ca nu au grija de toate dobitoacele inclusiv cele bipede cand nici proprietarii lor si nici ei n-au grija de viata lor ?!
    Sigur ca nu am comentat nimic ,ca de…ce mai era de spus cu asa ,,inteligenta’ si dau sa plec cand cainele pe care era sa-l lovesc, vad ca-si face treaba mare pe strada, langa geamul(?!) unui bloc de langa parc.Zic femeii,doamna haideti cu punga si ridicati excrementele cainelui,la care individa se intoarce si ridica degetul mijlociu de la mana dreapta in sus.
    Ei c-am asta-i povestea nesimtirii unora, dar si acelor care le i-au aparare fara sa se incerce sa- educe,ca in cazul de fata,deci stapanul cainelui,nu raspunde de nimic,asa-i Ardelene ?!
    P.S.Posesorii de caini trebuie sa stie ca legea ii obliga sa poarte caini in lesa pe drumurile publice.In caz de accident cu un caine(animal) ,daunele suferite de proprietarul autoturismului sunt platitre de proprietarul animalului nesupravegheat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.