Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Un nou succes pentru pompierii sătmăreni. Au urcat pe podium la competiția de descarcerare

Pompierii sătmăreni au dovedit încă o dată că sunt de top, calificându-se pe locul al II-lea la proba de descarcerare din cadrul Competiției Naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat – faza zonală, desfășurată pe parcursul ultimelor 2 zile la Bistrița.

Descarcerare:

Locul I ISU Cluj

Locul II ISU Satu Mare

Locul III ISU Sălaj

Reamintim că cel mai puternic pompier și cel mai bun aruncător din țară sunt sătmăreni. Plt. adj. Ghiță Cardoș  este cel mai puternic pompier la categoria +40 ani, iar plt. adj. șef Radu Pop este campion la aruncarea greutății, la categoria + 45 ani.

Pompierul sătmărean, plt.adj. Ghiță Cardoș, a participat la concursul Cel Mai Puternic Pompier, desfășurat la Alba Iulia. Pompierul a trecut prin probe extrem de grele, iar într-un final a reușit să își adjudece titlul de cel mai puternic pompier, la categoria +40 de ani.

Plt. adj. sef Pop Radu din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei este pentru al patrulea an consecutiv campion național la aruncarea greutății, categoria +45 de ani. Acesta a participat astăzi la Campionatul de atletism și cross al MAI, competiție ce s-a desfășurat la Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.