Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Un sătmărean s-a aruncat de pe un pod, în județul Cluj. Căutat de pompieri

Un bărbat din Negrești Oaș, județul Satu Mare, s-a aruncat de pe podul din Turda în râul Arieș, și este căutat de echipele de intervenție, informează știridecluj.ro.

Bărbatul s-ar fi aruncat pe fondul consumului de băuturi alcoolice, spun polițiștii.

”În jurul orei 19:40, politistii din cadrul Politiei municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negrești Oas, judetul Satu Mare, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat in râul Arieș, din municipiul Turda. Echipajele de interventie s-au deplasat la fata locului pentru a începe căutările in zona unde s-a anunțat evenimentul”, precizează Poliția Cluj.
Pompierii îl caută și la această oră.

”Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul. Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent. Concomitent se verifică informațiile primite prin apelul de urgență cu sprijinul echipajelor de poliție”, spun și cei de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.