Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Accident mortal în județ. Elicopterul SMURD a intervenit pentru un bărbat grav rănit

Două autoturisme s-au lovit frontal, în această dimineață, luni, 3 iunie, în satul Valea Seacă din comuna Tarna Mare. Un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți. Unul se află în stare critică și a fost preluat de un elicopter SMURD.

La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe SMURD (EPA și TIM), ambulanță SAJ, o autospecială descarcerare și o ambulanță de stingere. Pentru o victimă cu membru superior amputat s-a solicitat elicopter SMURD de la Tg. Mureș.

Reamintim că un accident mortal a avut loc în această dimineață, în satul Valea Seacă din comuna Tarna Mare, județul Satu Mare, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma coliziunii puternice au rezultat patru victime, și anume bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 40 de ani.

Un bărbat a rămas încarcerat, iar salvatorii au intervenit pentru a efectua manevrele de resuscitare, însă victima a decedat. Celelalte trei persoane au reușit să iasă singure din autoturisme, una fiind preluată de elicopterul SMURD.

 

2 comentarii

  1. Coca Inna Răspunde

    Audi si VW ??????Ce viteza au avut de s-au mototolit in halul asta ??????Osenii astia chiar nu inteleg ca nu se afla pe M1 din UK ?????????

  2. Mae Răspunde

    Ai dreptate acolo trebuia lăsați sa fie o lecție pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.