Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

Județul Satu Mare a reintrat sub Cod galben. Avertizare de ploi, furtuni și vijelii

Întreg județul Satu Mare reintră sub Cod galben de vreme severă, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Meteorologii au emis o nouă avertizare valabilă pentru cea mai mare parte din țară, anunțând ploi, furtuni și vijelii.

Avertizarea Cod galben de vreme rea a intrat în vigoare încă din această dimineață, luni, 3 iunie, la ora 10.00 și va fi valabilă până mâine dimineață, marți, 4 iunie.

,,În Moldova, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Maramureș și local în Dobrogea și Banat vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp”, anunță meteorologii.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a prelungit și informarea de vreme rea până la mijlocul acestei săptămâni. Meteorologii anunță pentru următoarele zile instabilitate atmosferică accentuată și precipitații însemnate. Informarea de vreme rămâne în vigoare până în data de 5 iunie, la ora 10.00, au mai anunțat meteorologii.

 

Un comentariu

  1. Valentina Răspunde

    Data e 3iunue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.