Ultima actualizare: azi, 09:44

Locale

Grozăvie într-un centru de recuperare din Carei! Tânără supusă la chinuri cumplite de mai mulți bărbați

Amănunte şocante au ieşit azi la iveală cu ocazia anchetei derulate de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din municipiul Carei după ce o beneficiară a ajuns la spital, fiind agresată sexual de către un alt bărbat internat în centrul respectiv, anunță opiniedecarei.com.

Potrivit opiniedecarei.com, tânără în vârstă de 33 de ani, care suferă de handicap mintal, ar fi fost violată în mod repetat în ultimele luni de către cel puţin alţi doi bărbaţi internaţi în acelaşi centru. În urma violurilor repetate, victima a slăbit enorm de mult în ultima perioadă.

În noaptea de duminică spre luni, tânăra ar fi fost supusă unui chin teribil. Potrivit sursei citate, instigat de unul dintre cei care o violau în mod repetat pe tânără, un alt pacient a violat-o pe tânără cu coada unei lopeți!

Sursa: opiniedecarei.com

7 comentarii

  1. Iosif Răspunde

    Chiar e de groaza, cine va raspunde pt aceste lucruri??? Seful de centru care este paralel cu asistenta sociala, habar nu are ce e in curtea lui, bine ca are statut si sustinut de PSD, acei bebeficiari trebuie protejati de acea sunt in centre de recuperare!
    Rusine intregul durectiei!

  2. Helga Kisz Răspunde

    Avand in vedere ca acesti “glumeți” nu au discernamant , nu ar fi mai indicata internarea lor in zone separate ?

  3. Rodica Răspunde

    Asta numiti voi grozavie ? Este ceva ce nu se poate defini in cuvinte ; cred ca nici cele mai negre scenarii n-ar putea pune in practica asemenea orori ! Ce naiba face personalul din aceste centre ? Cum sunt tratati si protejati pacientii cu asemenea probleme ? Ce tratamente se acorda acestora ? Incearca cineva recuperarea lor ? De ce nu sunt izolati cei cu probleme grave ? De ce nu sunt separati , functie de sex , tocmai pentru a preîntampina asemenea situatii ? Nimeni n-a auzit sau vazut ca se intampla ceva dubios acolo ? Foarte bine spune Iosif , peste tot in aceste centre (ce apartin si de DGASPC) s-au aciuat servilii psd-ului , incompetenti , fara pregatire profesionala corespunzatoare , fara pic de compasiune si grija pentru cel aflat in suferinta ! Peste tot , in aceste centre , trebuie …..deratizat personalul si inlocuit cu unul competent si profesionist ! Revolta e prea putin spus fata de cele intamplate , culmea repetitiv si bine ascunse , din moment ce au iesi doar acum la iveala !

  4. Teo Răspunde

    Mda, este halucinant cum de fiecare dată cand ceva merge prost sau un lucru teribil se intampla, sunt toti psd-isti, sunt slugi psd-iste si alte aberatii de gen!!! Bai madamme Rodica si mister Iosif, ati verificat voi cumva contractele de munca ale angajatilor centrului cu pricina si ati vazut ca sunt acolo de cand a venit psd-ul la putere?! Voi va auziti cat sunteti de idioți? Indiferent despre ce se vorbeste in tara asta plina de imbecili ca si voi, psd-ul e de vina! Pai voi fie sunteti lipsiti de imaginatie fie aveti IQ-ul cu minus! Centrele astea functioneaza in halul acesta de zeci de ani, inclusiv acei ani in care psd-ul nu a fost la putere! Dar deh, ce sa ceri de la o adunatura de prozeliti scelerati ai unui neamt sfertodoct, care latra de 4 ani aceleasi trei kkturi penibile “stat de drept”, “ciuma rosie” si “penalul Dragnea”…. cu un aport zero barat intru bunăstarea si interesele romanilor de rand. Dar sa revenim la oile noastre, faptele din centru sunt inadmisibile, managerul trebuie demis si tras la raspundere, alaturi de personalul care nu si-a facut treaba! Inchisoarea ar fi extrem de potrivita din punctul meu de vedere. In rest, toata empatia pentru victima, insa ea nu conteaza, nu-i asa madamme Rodica si mesiuer Iosif? E mai important sa gasim absolut orice oportunitate de a ne vomita elubratiile iohaniste online!

    • Rodica Răspunde

      Daca nu exista sistemul creat si ….implementat de psd-isti (fsn-isti)poate ca nu se întâmplau atatea lucruri mizerabile . La mai toate aceste centre sunt persoane in functii care activeaza sau simpatizeaza cu psd( sau pe sistemul am o nepoata sau o verisoara , n-ai putea sa-i gasesti un loc ….caldut si bun de munca?) . In cate centre ai fost , cate donatii ai facut , stii cam ce se intampla acolo ? Cunosc 5 cazuri ( in judetul Satu Mare nu in Teleorman !) , asa ca nu postez chiar in necunostinta de cauza ! Si stii ce-i culmea ? Aceste cazuri s-au rotit tot pe functii de conducere ( din director plin in director adjunct sau director cu functii administrative ) indiferent daca a fost pdl sau psd , sau altcineva la conducere . Iar daca cineva aduce acuze unui sistem creat si sustinut de cei din psd , nu trage concluzia imediat ca ar fi iohanist ! Ar trebui sa ai contra-argumente , nu sa ne cataloghezi c-am simpatiza vreun alt partid ! Se vede ca n-ai prea citit postarile mele vizavi de TOTI politicienii , iar din aceasta postare ce-ai inteles ? Doar ca …dau in psd ! N-ai inteles revolta mea fata de tot personalul angajat acolo ? Pacat , mai reciteste postarea pana sa-ti dai cu parerea , atat de ….elitist ! Si sa mai stii ca n-o ajuta cu nimic pe victima acestor abuzuri (sau pe altele) empatia mea sau a ta !

  5. Andrei Răspunde

    nu e de mirare,nu de mult a murit in Centrul acela un copil agatat in gard si nu sa luat nici o masura ,
    ba mai mult Directorul DGASPC Mariana Dragos nu o intereseaza nimic si nu stiu daca merge la ei odata pe an.
    Mai bn cumpara masini si isi fac case si prea putin merg sa viziteze copii din Centrele de plansament.Rusine sa va fie!
    Speram, sa fie cineva care sa apere acesta situatie ce sa intamplat,am inteles ca nici nu exista paza in acea incinta decat e protejat video de o firma.
    Oameni buni,ar fi bn sa ne unim sa luptam pt copii din Centrele de Plasament .

    • y Răspunde

      Poate merge când se taie porcul de Ignat la centrul Alexandru. Verifică știrile din decembrie și de acum un an sau doi.
      Dar înainte de a înjura pesedeul/feseneul eu știu că e problemă serioasă în sistem de când era director la DGASPC marele menajer actual de la Spital. Nu intru în detalii, e un cuib de viespi sau de vipere acolo (la libera alege zoologică a fiecăruia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.