Ultima actualizare: azi, 21:38
Locale

”HaiAcasă”: 15 companii din județ și zeci de joburi îi așteaptă pe studenții sătmăreni, la Cluj-Napoca

În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare continuă proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă!” pentru a-i readuce pe tinerii sătmăreni în orașul natal, după terminarea studiilor. Bursa de joburi ”HaiAcasă” va avea loc joi, 20 iunie 2019 în Cluj-Napoca, la BT Arena, și este menită să conecteze tinerii care doresc să revină acasă cu angajatorii sătmăreni.

Ca o noutate, tinerii care se prezintă la stand-ul Primăriei vor avea prilejul de a purta discuții cu edilul municipiului Satu Mare. Astfel, Kereskényi Gábor îi așteaptă pe tinerii studenți la standul Primăriei, joi, 20 iunie, de la ora 15.00.

Până în prezent pe platforma de joburi s-au înregistrat 15 companii, cele mai reprezentative din judetul Satu Mare. În total se oferă circa 88 de joburi oferite în domenii diferite precum: domeniul IT&C: .Net software inginer, , hardware design inginer, software developer, domeniul tehnologic și inginerie: inginer producție, inginer mecanic, inginer electro, inginer electroenergetică, manager proiect, tehnicieni injecție, inginer constructii masini, inginer proiectant sisteme de automatizare, programator, operatori producție, domeniul economic: economist, logistician, analist servicii clienti, specialist financiar.

Peste 100 de tineri s-au înregistrat deja pe platforma creată pentru înscrieri, iar materiale de promovare a evenimentului sunt expuse deja în în facultăți și pe paginile social media.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului satu Mare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.