Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Începe dezinsecția aeriană împotriva țânțarilor, la Satu Mare

Dezinsecția aeriană de combatere a țânțarilor va începe mâine, de la ora 5,00, în munincipiul Satu Mare.

„Stimați cetățeni, după ce timp de o săptămână s-a efecuat dezinsecția la sol, începând de duminică, 30 iunie, ora 05.00, se va demara dezinsecția aeriană de combatere a țânțarilor. Operațiunea se va realiza cu un elicopter, pentru a se asigura o eficiență sporită”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

8 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Treziti-i si ingrasati-i fratilor…pana acum a fost liniste

  2. Satmarean Răspunde

    Vedeți că pe edilii noștri nu doar iarna îi ia prin surprindere ci și vara. De abia acum și-au dat seama că trebuia făcută dezinsecția!

  3. Un om Răspunde

    Care dezinsecție la sol?????? Pe noi oamenii din zona Botizului, mai exact strada Orientului, Crivățului, Îl. Caragiale, nici iarba nu ați cosito anul acesta, darămite să mai vorbiți de dezinsecție la sol. Tot aparatul consiliului local și al prefecturii sunteți niște infecți. Să că fie rușine în frunte cu primarul de doi lei. Gunoaie care iau banii de pe spatele meu și a altor zeci de mii de oameni care lucrează cinstit.

  4. Dorel Răspunde

    Daca nu s-a facut nimic eu zic sa-l mai votam odata……ca e bun!

  5. y Răspunde

    Na, până la urmă “prin lupte seculare” s-a stropit azi dis de dimineață. Dar măcar trebuia să spună cu ce se stropește. Unii mai au și animale nemaivorbind de albine. Legea îi obligă.

  6. sdgd Răspunde

    deja ? e doar sf lui iunie. De ce nu incepeti in noiembrie? primar nesimtit

  7. Cetatean satu mare Răspunde

    Domn primar ati stropit doar in zonele rezidentiale ale membrilor partidelor care va sustin pe zona micro 17 si carpati 2 a trecut doar de 2 ori iar azi 1 iulie nu mai poti sta afara din cauza tantarilor deci pt ce mai stati in fruntea satului mare daca nu va intereseaza de ceilalti cetateni iar ceilalti sustinatori nu sunt cu nici o vorba suparati ca de satu mare este format din titulescu si alte zone stiute diar de cei care sunt avolo on aceea primarie de care mi e rusine rusine primare rusine

    • Carmen Răspunde

      Cetatean satu mare!! Nu-ti fa probleme.Si deasupra P-tei Titulescu ,elicopterul a trecut o SINGURA data.De atunci tintarii sint si mai grasi si mai “activi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.