Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

MĂRTURIE. O sătmăreancă susține că a fost furată în Spitalul Județean și tratată cu dispreț

O sătmăreancă susține că a fost furată în Spitalul Județean Satu Mare și tratată cu dispreț de unii angajați ai unității. Aceasta spune că bebelușul ei a fost internat pentru câteva zile la Secția de Neonatologie, iar de aici a pornit un adevărat șir de evenimente cu totul neplăcute.

,,Am născut în data de 5 iunie, prematur, având acasă o fetita de 1 an și 3 luni, am fost nevoita sa vin la ea și sa îmi las copilul în grija Secției de Neonatologie. I-am pus pe mânuță brățara cu medalion de aur și nefericire pe mine, când merg duminica și brățara nu e nicăieri. Nu a fost scumpă sau știu eu, dar e o valoare sentimentala. Întrebând asistenta, infirmiera etc., toate au spus: noi nu știm. Dar cine să știe? Dacă voi nu?”, se plânge sătmăreanca.

Sătmăreancă declară că bebelușul ei a fost tratat cu indiferență, angajații spitalului ignorând chiar și cele mai esențiale detalii.

,,Copilul meu a început să pape 70 ml la o masă, dar se întâmplă des când primea doar 50 ml (era alimentat cu lp). De ce? Dacă copilul mănâncă 70 ml i se dă 50? Cum creste? Nicicum! Ieri copilul a fost îmbrăcat într-un set de haine. Avea haine curate lăsate de mine, azi dimineață după băiță trebuia sa îi fie schimbate hainele, dar atât de greu a fost încât tot alea de ieri au rămas pe el. Murdare, clar!”, a declarat femeia.

Aceasta mai spune că la plecarea din spital, unul dintre medici i s-a adresat pe un ton agresiv, folosind un vocabular deloc prietenos.

,,Azi când merg după bebe, pentru că l-au externat, o întreb pe doamna medic dacă știe ceva de brățărica băiatului meu. Am fost cu nașul copilului, care bineînțeles a cerut explicații. La care să i se spună: “Ieși afară!” Dar ce medic poate fi totuși, având un astfel de vocabular? Ea lucrează pe secția respectivă, nu eu, să știu unde dispar lucrurile copilului. Sa nu spun ce cuvinte urâte a folosit”, a conchis sătmăreanca.

3 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Câtă nesimțire să te legi de bieții bugetari care lucrează pe 1000 de Euro ,voi ăștia care lucrați pe 1500 de Ron. Pe langa că le plătiți salariul aveți și pretenții? Credeți voi că gura bugetarului mănâncă ca a privatului, vă înșelați. Voi ăștia cu rată la Logan ce credeți că rata la Merțan se ține cu 1000 de Euro salariu? Iese Dady din pârnaie și ne mai mărește salariul , băi nesimțiți de privați ,nu vă ajunge impozit de 45 la %, de 90% o să vi-l fac. Auzi pt o brățară atâta scandal, noi care luăm șpagă de mii de Ron lunar. Ne face pe noi o brățară. La muncă cu voi să ne plătiți salariul.

  2. citizen Răspunde

    poate au crezut ca bratara a fost lasata la bebe ca să o dea drept rasplata pentru serviciile medicale acordate!!!!

  3. Noname Răspunde

    Va sugerez sa intrati putin pe grupul de tepari “ Ochii din umbra “ sau “ true instinct “ si sa dati la cautare numele david andreea sa vedeti ca nu e chiar asa sfanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.