Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Mobilizare impresionantă pentru salvarea Samuelei Rigo. Peste 300 de oameni au donat sânge

Peste 300 de persoane au donat sânge pentru sătmăreanca Samuela Rigo, rănită grav în urma unui accident. Tânăra mămică în vârstă de 31 de ani a trecut astfel cu bine peste operație, iar familia a ținut să transmită un mesaj de mulțumire.

Samuela Rigo a fost implicată luni într-un accident de motocicletă în județul Maramureș, suferind răni grave în urma evenimentului rutier.

Redăm mesajul de mulțumire al familiei:

,,Dragi prieteni, va anunt ca soția a trecut cu bine peste operatie. Da, chiar operatia aceea ce nu avea loc dacă nu ați fi donat voi sânge. Momentan se află în afara oricărui pericol si ne dorim 2-3 zile fără complicatii după care lucrurile vor merge bine, cu o recuperare grea în față dar va fi bine. Multumesc tuturor celor ce s-au implicat intr-un fel sau altul, unii au donat ,alții au dat share, alții au mobilizat oameni spre centrele de transfuzie.

La ultima mea socoteala numărul donatorilor a fost de peste 300 si nu le venea nici medicilor sa creada pt ca in nicio campanie nu s-a donat vreodata atata sânge. Multumim pt implicare tuturor prietenilor, comunității moto, domnilor de la jandarmerie si politie rutieră Satu Mare ,presei locale, centrelor de transfuzie sanguina si tuturor celor ce v-ati implicat la nivel individual si pe care poate v-am omis din greseala.

Rog cei care au distribuit pe grupuri necunoscute mie sa posteze din nou”.

2 comentarii

  1. sdgd Răspunde

    Inapoi pe cai putere…iiiiihaaaaaaaaaa

  2. altu fără bmw Răspunde

    Cine cunoaște fenomenul știe foarte bine că aceștia au o denumire foarte exactă la cei de la UPU – “donatori de organe”. În rest doresc însănătoșire grabnică, sper să nu fie cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.