Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Furtuna a făcut ravagii în județ. Stație de autobuz, răsturnată de vânt

Codul roșu a făcut ravagii nu doar în municipiul Satu Mare ci și în mai multe localități din județ. Vremea rea a făcut pagube însemnate, iar cei care nu s-au putut adăposti la timp au fost expuși unui real pericol.

Ploaia torențială și vântul extrem de puternic au lăsat urme vizibile în Satu Mare. Au fost semnalate mai multe avarii, în special în municipiu, însă nici județul nu a fost ferit de furia vremii. În comuna Hodod, vântul a răsturnat singura stație de autobuz din localitate. Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă în momentul în care furtuna și-a intrat în drepturi.

Pe raza municipiului Satu Mare, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a 11 copaci căzuți pe carosabil și peste un autoturism, pentru îndepărtarea a 4 acoperișuri smulse sau parțial afectate, dar și pentru îndepărtarea unor elemente din tablă ce amenințau să cadă de pe fațada unei clădiri.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru gestionarea efectelor furtunii în localitățile: Sâi, Doba, Vetiș, Botiz și Viile Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.