Ultima actualizare: azi, 08:27

Naţionale

O femeie ce arunca semințe pe jos în tren, atenționată de o tânără. Reacția femeii: „Tu ești mică, să-ți fie rușine”

O femeie ce mânca semințe și arunca cojile pe jos, în tren, a fost luată la rost de o tânără aflată în același compartiment cu ea. Dialogul dintre cele două a fost filmat și a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Totul a început atunci când tânăra o întreabă pe femeie de ce nu aruncă cojile într-o pungă, nu pe jos.

„Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, o întreabă tânăra.

Femeia a negat, la început, că ar fi aruncat cojile pe jos, iar apoi îi atrage atenția tinerei că este mică și că ar trebui să-i fie rușine.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine. Da, sunt câteva coji de seminţe. Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil”, îi răspunde femeia.

Dialogul dintre cele două, în videoclipul de mai jos:

 

6 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Asa ar trebui sa facem toti ca domnisoara . ,,Vrem o tara ca afara! -asta e lozinca. Daca era intr-un tren in occident asa facea? Unii de fapt asta fac si mai si fura,talharesc……Dupa mine mâncatul semintelor in public l-as interzice,sa mananca fiecare la el acasa si sa faca mizerie acolo. E un gest lipsit de respect fata de cei langa care stau, si oricum ai manca seminte faci mizerie.

    • Harpalete Răspunde

      Cred ca in Europa doar romanii mai ”sparg” ”bostane” si seminte de floarea soarelui…

  2. cetatean Răspunde

    pocaita mizerabila.cel mai nesimtit fel de oameni

    • Karl Răspunde

      De acord cu tine.

    • guest123 Răspunde

      @cetatean și Karl.
      Cred că ați face bine să nu generalizați.
      Sunt perfect deacord că această doamnă a avut un comportament total greșit si necorespunzător dar asta nu înseamnă că toți pocăiții fac la fel.
      Dacă privești din acest punct de vedere, un german, de exemplu, care vede acest video ar putea spune că toți românii sunt la fel, iar in acest fel te-ar băga și pe tine și pe mulți alții în aceeși oala, ceea ce nu e deloc corect!!!
      Gestul acestei femei nu ține de religia pe care o are!!! E lipsă totală de civilizație! La fel de bine putea să fie ortodoxă, catolică. reformată, etc.
      Sper că m-am făcut înțeles.
      O zi bună tuturor!

  3. raudetot Răspunde

    Cică în vecini, dacă arunci un bilet de autobuz pe jos, plătești de te usuci! La noi de ce nu se poate? S-ar putea începe cu trenuri și autobuze, apoi cu străzi și parcuri. Cine are bani de semințe, are bani și de amendă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.