Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

FOTO/VIDEO. Accident grav. Bărbat transportat la spital, după ce a intrat cu mașina în șanț

Un accident grav de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Satu Mare. Un autoturism a ajuns în șanț, iar șoferul acestuia a fost transportat de urgență la spital.

Totul s-a întâmplat în această seară, după ora 19.00, la ieșire din localitatea Odoreu, înspre Baia Mare. Șoferul unei mașini marca Ford Ka a intrat cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului. În urma impactului extrem de puternic, bărbatul a fost aruncat la câțiva metri distanță.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri, o ambulanță SMURD, precum și un echipaj de Poliție. Șoferul autoturismului a fost transportat la spital.

Vom reveni cu detalii.

7 comentarii

  1. valer Răspunde

    drumul asta e ucigas. cred ca e ca nr de accidente pe primul loc in judet si chiar in tara…

  2. cetatean Răspunde

    Da de ce-i ucigas ca soferul era beat mort si nici permis nu avea, de aia e problema cu drumu :)) E cel mai periculos din lume iar legenda spune ca din univers 🙂

    • Cetățeana Răspunde

      Da cum de va permiteți sa judecați așa omani era problema lui cum era la volan … Și chiar cum spune domnul de mai sus nu este primul accident acolo au fost multe este foarte ușor Și dacă cineva este complet limpede sa facă accident

      • cetateanu' Răspunde

        Nu cunosc detaliile accidentului dar indiferent care au fost cauzele, e gresit sa spui ca “era problema lui cum era la volan” . Cand urci la volan, e problema tuturor (soferi, pietoni, animale…)

      • Pipo Răspunde

        Nu știu cine ești dar la felul cum gândești nu am cuvinte ?

  3. gheorghe Răspunde

    Cetateanca,asa am patit-o si eu cu o tipa care mi-a distrus masina in parcare.Era problema ei ca avea 0.88 la mie alcool in aerul expirat dar mi-a lovit masina ,dupa aceea problema a fost a mea.A trebuit sa merg pe la politie,asigurari,inspector de daune…dauna totala.Deci pana nu te urci la volan poti sa bei pana intri in coma,,,problema ta”daca te urci la volan dupa ce bei,este problema noastra a celor care participam la trafic si chear a celor care ar trebui sa-i ,,arada” pe acesti inconstienti si oameni de nimic.Nu ai nici o scuza sa te urci baut la volan.Absolut nici una!!!.Ce zici cetateana daca tipul ti-ar fi lovit pe cineva drag,tot asa ai fi spus,,este problem lui”?Cred ca nu,sau poate ca ti-ar fi parut bine? nu stim ce are fiecare in cap dar bine ar fi sa ,,digeram “mai bine inainte de a scrie ceva.Oricum nu am inteles ce ai vrut sa spui cu asta”Citez,,Și dacă cineva este complet limpede sa facă accident”.Cetateanu,bine ai spus in comentariul tau….
    O zi buna sa avem.

    • @gheorghe Răspunde

      Nu va luati dupa toti prostii de pe net !!Probabil e de la tara iar acolo e ”treba ta” cum te urci la volan !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.