Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Președintele Sindicatului Europol Satu Mare cere demisia ministrului Afacerilor Interne

Președintele Sindicatului Europol Satu Mare, Felix Văsuț, cere ,,demisia de rușine” a ministrului Afacerilor Interne, după ultimele evenimente întâmplate în județul Timiș, acolo unde un polițist a fost împușcat mortal de către un recidivist.

,,Inca tot nici un mesaj de condoleante pe pagina Ministerul Afacerilor Interne, dar la glume si umor suntem primii! Am inteles in ultimul timp ca sintagma “demisie de onoare“ nu isi gaseste locul in cadrul MAI, dar macar “demisia de rusine“ in onoarea fratilor pe care i-am pierdut in ultimii ani din cauza incompetentei conducerii acestui minister vrem sa o vedem URGENT!”, a postat Felix Văsuț, pe pagina sa de Facebook.

Și președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, solicită demisia ministrului Carmen Dan după uciderea poliţistului în misiune în Timiș de către un urmărit internațional pe care îl urmărea, acesta acuzând că Poliția este subfinanțată, potrivit Mediafax.

,,Este al patrulea polițist care-și pierde viața de când e ministru Carmen Dan. Am trecut foarte ușor peste cazul Păun Ion de la Târgoviște. În ianuarie 2019, deci în acest an, criminalistul vine de la fața locului, după o noapte de cercetare, ajunge la birou pentru că nu i s-a aplicat liberul de drept pentru refacerea capacității de muncă, accident vascular cerebral, moare, iar Ministerul de Interne nici măcar nu a avut bunul simț ca familia să primească acele despăgubiri pe care legea le prevede, e vorba de 20.000 de euro pentru familie, dar asta nu mai contează”, a declarat, luni, Dumitru Coarnă, la sediul MAI.

Reamintim că un polițist aflat în misiune în comuna timișeană Izvin a fost împușcat în zona gâtului și a pieptului, duminică după-amiază, în timp ce urmărea un suspect. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, omul legii s-a stins la locul incidentului, în urma rănilor suferite. Polițistul era din localitatea Recaș. Un alt polițist care participa la aceeași misiune este rănit la picior, conform informațiilor de la fața locului.

 

 

 

12 comentarii

  1. figaro Răspunde

    Felix, Felix… cum e sa faci politica, politist fiind?

    • Ardelean Răspunde

      Nu acuma a facut nunta ? Nici bine nu i se uscase cerneala pe certificatul de casatorie ca el deja face declaratii politice de presa!

      • Figarutz Răspunde

        Ce tare-i Felix acesta! Nevasta-sa lucra la cabinetul Institutiei Prefectului, iar el se apuca sa ceara demisia Ministrului!!! Domnule prefect, inaltimea dvs. nu cere demisia nimanui? Macar a subalternei de la cabinet, daca nu a doamnei ministru! Viva Carmen Dan!

  2. Garuboz Răspunde

    Pentru tine s-a aperi viata ta si a colegilor inseamna politica?

  3. peda gogu Răspunde

    sunt si alte meserii unde viata nu este in pericol de ex, drm ,electrolux ,etc

  4. 007 Răspunde

    Of Doamne,Doamne ,ce rateuri mai da mama natura !Cand citesc postarile de aici si de altfel cam de peste tot in portal,nu se poate sa nu-i asemeni pe unii cu vorba unui mucalit ,care zicea cam asa,, de ce am impresia ca in tara asta aproape toti,sunt neam de curve si de hoti”
    Sarind pestre frustrarile afisate sfidator, ca si cum noi ceilalti am fi o adunatura tampita ca cercul in care se invart ei, si cu IQ-ul cat limita de inghet, ei nu percep bunul simt,respectul si nici faptul ca a opina pe tema ,inseamna a venii cu solutii si critici echilibrate ce pot fi dovedite .A arunca cu dejectii in oricine si orice de dragul epatarii ne duce inevitabil cu gandul la un diagnostic, ce sigur nu are legatura cu vre-o boala de picioare.Acest tip de indivizi limitati in propria lor mediocritate,chiar daca ar suferii o operatie de trapanare prin schimbarea creierului,sau ce mama naibii o fi in capul lor,n-ar fi capabili sa iasa din multimea vida unde se simt lejer.No offence !

    • peda gogu Răspunde

      @ 007 , te potrivesti perfect cu ce ai postat ! toti sunt prosti ,numai TU esti singurul destept.si detii adevarul universal !!

    • y Răspunde

      @007, vorbești tu, exact TU care mai deunăzi m-ai jignit în fel și chip fără să fii provocat în vreun fel? Eu am impresia că ai scăpat repede din secția știi tu care și uitând să mai iei medicamentația acum cu forțe proaspete debitezi aberații. Trebuie recuperat timpul pierdut. Normal că te crezi superior față de ceilalți! Ca efect secundar printre nori plutind totul se vede altfel și în alte dimensiuni. Revenind pe planeta Earth îți doresc însănătoșire grabnică iar către familia ta un sfat:”Puneți măi la calculatoare și la gadgeturi parolă, că derbedeul vă face de k@k@!”
      PS. Apropo, nu vrei să candidezi la prezidențiale? Mai ai timp.

    • x-ulescu Răspunde

      esti un fel de budha pe wc..care trage parturi ..intelectuale

  5. 007 Răspunde

    Nu @y,nu te-am jignit si nu v-am jignit, ci v-am aratat exact locul unde va gasiti pe palierele civilizatiei.Dar acest lucru este peste masura capacitatii voastre de percepere,nu-i asa?!
    Daca n-ai fi un analfabet functional(aceasta nu e jignire, e o constatare !),adica citesti dar nu intelegi,ar fi trebuit sa nu te amesteci daca te crezi mai citit ,pentru ca asa mi-ai dovedit ca te regasesti EXACT in cele postate de mine,ca de altfel si altii asemeneati.
    Sanatate si sa auzim de bine,iar de logorea agramata,familie,candidatura,parole,etc,etc,etc,ma abtin sa fac comentarii…e sub demnitatea mea.
    P.S Ti-am raspuns punctual data trecuta ,dar perceptia ta este ca te-am jignit.
    Unul din puncte spunea exact asa ,cum am sa-ti raspund si la aceasta afirmatie de azi,,Normal că te crezi superior față de ceilalți”Raspunsul meu si atunci si acum este acelasi,adica cum ca ,, NUMAI PROSTII nu pot accepta ca sunt indivizi mai inteligenti decat ei”

    • y Răspunde

      Niște zero și ceva număr. Te crezi grozav. Asta este. Pe mine m-a învățat ceva viața. Tu mai ai până acolo. Cu cât mai târziu percolează informația țeasta ta groasă cu atât este mai grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.