Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

FOTO. Lucrări de urgență pe Podul Decebal. Șantier pe timp de noapte

Reprezentanții firmei care se ocupă de reabilitarea Podului Decebal s-au pus pe treabă în această noapte și au început să remedieze problemele apărute.

Muncitorii au fost surprinși în această noapte în timp ce decopertau asfaltul și ,,umpleau găurile” apărute în ultima vreme pe Podul Decebal.

Reamintim că reprezentanții Primăriei Satu Mare au anunțat, la finalul săptămânii trecute, că reziliază contractul pentru modernizarea Podului Decebal. Reprezentanții municipalității au declarat că firma care a realizat lucrările va fi chemată în judecată.

3 comentarii

  1. figaro Răspunde

    In sfarsit! Vin si ei azi cand stiu ca de maine li se rezilieaza contractul.

  2. Garuboz Răspunde

    Da cine a receptionat lucrerea ?Ar trebui s-a raspunda taietorii de frunze la caini din primarie ,ei numa la baruri au treaba ca s-e calca pe picioare unul pe altu asa sant de putini.S-a te fereasca Cel de Sus s-a ai ceva de rezolvat la primarie ca ala esti!

    • y Răspunde

      Nu a fost recepționată lucrarea decât ceva parțial și nu prea s-a mai plătit. Dar baiul mare este că de ce s-a ajuns până aici! Firma asta a demonstrat după primele săptămâni cu atâta se pricepe la asfaltare cât mă pricep eu la nave spațiale. De vină este din start cine a făcut caietul de sarcini, cum s-a făcut licitația și cum de a ajuns această firmă habarnistă la lucrare. După 3-4 ani de “lucru intens” constat că podul arată mai rău decât la pornirea reabilitării. Este revoltător și este totuși pe banii noștrii! Nimeni din Primărie nu este de vină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.