Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Se reabilitează drumul spre Amați! De luni încep lucrările

Consiliul Județean Satu Mare a dat ordinul de începere a lucrărilor de întreținere a drumului județean DJ 193A, drum care se află în modernizare și ale cărui lucrări au fost sistate, ca urmare a intrării în insolvență a firmei executante. Începând de luni, 10 iunie 2019, pe tronsonul de drum județean care face legătura între Amați și Rătești, vor începe lucrările de întreținere a drumului de piatră și de reparații cu mixtură asfaltică.

În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani a fost amânată, pentru data de 20 iunie 2019, soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma Tehnic Asist. După data de 20 iunie, se va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum.

Până la acea dată însă, Consiliul Județean va continua lucrările de întreținere pentru a menține circulabilă această porțiune de drum județean.

 

2 comentarii

  1. Hello Răspunde

    Helllooooo!!!!Mitycaaa!!!da la Martinesti când draq începi sa faci drumul!!!!????ca e dezastru!!!!bataie de joc!!!

  2. Careva Răspunde

    Din iarna s-a angajat consiliul județean că o sa intretina drumul si au cam uitat de el .Ce le pasa lor de masinile noastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.