Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Un medic a murit în timpul gărzii, în județul Bihor. 40 de medici morți în gardă, anul trecut

Un medic a murit în timp ce făcea garda la un centru de permanență din județul Bihor. Ștefan Quai a fost unul dintre cei mai buni și îndrăgiți medici din județ.

„Colegul Ștefan Quai, primul mf-ist din Bihor cu contract privat cu CAS (și-a amenajat spațiul din casă pentru cabinet medical pe vremea când toți lucrau încă în cabinetele de stat) s-a dus azi la ceruri. Nu a mai apucat să iasă din garda efectuată la CP. Abia ieșise la pensie, mai făcea gărzi la CP pentru a fi încă activ. Se mutase din Oradea mai la sat pentru a fi mai liniștit și pentru a se putea ocupa mai mult de nepoți. Să-l ierte D-zeu și să-l odihnească!”, transmite dr. Livia Davidescu, citată de Mediafax.

Medicul primar dr. Livia Davidescu, din județul Dolj, scrie într-un mesaj pe Facebook că lista medicilor decedați în gardă se prelungește cu încă un nume, după ce anul trecut a postat o listă cu 40 de medici morți în timpul gărzii.

„Alo! Ministerul Sănătății! Colegiul Medicilor… Nu credeți că deja s-a depășit orice limită? Cum ne apărați voi interesele, nouă, ca breaslă? Câți mai trebuie să murim? Deja nu mai putem rămâne pasivi la nenorociri ca aceasta!”, spune medicul din județul Dolj.

Un comentariu

  1. Realilty Răspunde

    Ce putem astepta in aceste zile frumoase ca Pentru toate vizitele medicale trebuie sa PLATIM ca termina FONDURILE foarte repede,degeaba platim noi CONTRIBUTII De catre angajator la stat nu mai sunt fonduri pt analize de sange si consultatii medicale si atunci mai admiram ca medicii numai rezista si decedeaza in garda.Nici nu mai vorbim de coruptia nesimtita ce domina sistemul de sanatate in zona noastra,ca mai exact un POST de PORTAR,ASISTENT MEDICAL trebuie Platit CU MII DE EURO,ca sa fie admis persoana candidata,si cine nu are bani ce face,scoata de la BANCA.Avem noi bani ca si PENE pe BROASCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.