Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Imagini aeriene spectaculoase cu Centura Sătmarului

Asociația Pro Infrastructură a postat noi imagini cu Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare. Imaginile aeriene spectaculoase prezintă stadiul în care se află lucrările la sfârșitul lunii iunie.

Lucrările la șoseaua de 19,54 km sunt realizate de asocierea de companii italiene Itinera-Collini. Deși contractul în valoare de 304 milioane lei fără TVA a fost semnat la sfârșitul lui 2015, autorizația de construire a fost obținută abia pe 28.06.2018.

Din cei aproape 20 de km ai centurii, 14 km vor fi la profil de două benzi pe sens și separator median, iar restul vor avea o singură bandă pe sens. Stadiul fizic actual: aproximativ 35%. O estimare optimistă pentru finalizarea șantierului este trimestrul IV al anului 2020.

 

13 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Apoi asta e 3,5 % realizat nu 35 ! Termen realist de finalizare nedefinit ! Mobilizarea 0,1 % !

  2. Muresan Răspunde

    Terminați-o odată centura aia f…o sorele s-o f…ă !!!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Deocamdată terenul este nivelat nu se vede urmă de carosabil (nici măcar fundația drumului darămite asfalt). Asta s-a văzut și acum o lună, două, trei, patru etc. Niște mașini se prefac că transportă ceva sau că se lucrează. Podul tot așa, pilierii principali de lângă malul răului sunt pe nicăieri. Prima dată optimiștii spuneau că se termină lucrarea la sfârșitul lui 2019, acum am înțeles că s-a decalat pentru 2020. Eu zic să mai puneți acolo minim 5 ani. Bătaie de joc!

  4. Teo Răspunde

    Daaaa….extrem de spectaculoase! Spectaculos de gol…. mega gol! Ieri in zona digului era un singur muncitor. Vai de p. lor !

  5. shumaheru Răspunde

    Pentru o estimare a timpului cat mai este pana e gata ,adunati , cat a durat pasajul de la Moftin X 2 ,ca vor fi parca 2 pasaje + cat a durat centura Careiului + cat a durat constructia podului lui Apolodor peste Dunare,( termen de comparatie cu constructia altui pod peste Somes nu am , dar cred ca echivaleaza in timp cu tehnica de acum peste 2000 de ani ), pentru siguranta + 3 ani = cand e gata centura satmarului

    • y Răspunde

      Autostrada Transilvaniei s-a început de Bechtel în 2003 cu termen de finalizare 2008! Hmm, hmm, cum stăm acum?

  6. Pop A. Răspunde

    Sa le fie rusine.

  7. alex Răspunde

    Da da,toti sunteti ingineri sunteti in tema….stiti cat timp trebuie ptr intarirea betonului,sunteti fierar betonar,se leaga una doua asai,nici un an nu a trecut de cand a inceput….

    • altu fără bmw Răspunde

      @Alex, pentru cultura ta generală pe diploma mea scrie inginer CH. Ce am scris mai sus susțin în continuare deoarece am niște șantiere în spate.

    • Al Răspunde

      Apoi , dragul mieu , nu-i musai sa se toarne numa’ betoane , se mai toarna si asfalt pe cate un tronson , da’ nu-i nicaieri !

  8. Ion Răspunde

    Abia asteapta useristii sa taie panglica…

    • x-ulescu Răspunde

      dupa ce mai sifoneaza niste bani si de acolo ,ca si cu chiriile..dati ,,in gat din interior…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.