Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Viteze excesive pe drumurile din județ. Vitezomanii, ,,arși” de polițiștii sătmăreni

Peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 69 600 de lei, au fost aplicate de polițiștii rutieri, la data de 12 iunie a.c., în cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 12 iunie a.c., mai multe activități în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 69 600 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 16 conducători auto, dintre care 8 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze între 102 km/h și 144 km/h.

Alți doi șoferi de 45, respectiv 56 de ani, au fost depistați de polițiști, în trafic, la volanul unor autoturisme fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest indicând o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l și 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.