Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Accident teribil. Şofer de TIR beat la volan, a omorât un pasager şi a fugit

Poliţiştii sălăjeni au transmis primele informaţii cu privire la accidentul mortal care a avut loc azi noapte, în localitatea Poarta Salajului, în care au fost implicaţi mai mulţi sătmăreni.

“Vineri, 5 iulie, la ora 22.14, pe Drumul National 1F, în localitatea Poarta Salajului, un barbat de 48 de ani, din judetul Satu Mare, în timp ce conducea autoutilitara a pătruns pe sensul opus de circulatie si a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani. Dupa producerea accidentului, soferul a parasit locul faptei fara încuviintarea Politiei, fiind identificat în scurt timp, în trafic, pe raza municipiului Zalau. Testarea cu alcooltestul a evidentiat o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe locul din dreapta fata în autoturism, un barbat de 36 de ani, si ranirea grava a conducatoarei auto, ambii din judetul Satu Mare. În cauza, politistii continua cercetarile pentru infractiunile de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului fara încuviintarea Politiei, ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, dar si pentru administrarea întregului probatoriu în cauza.”, se arata în comunicatul Politiei.Poliţiştii sălăjeni au transmis primele informaţii despre accidentul care a avut loc azi noapte, în localitatea Poarta Salajului, în care au fost implicaţi mai mulţi sătmăreni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.