Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Alexandra, adolescenta ucisă în Caracal, a participat anul trecut la Festivalul Oțeloaia

Alexandra Măceșanu, adolescenta ucisă în Caracal, a participat anul trecut la Festivalul de Folclor Codrenesc Oțeloaia din județul Satu Mare.

Adolescenta a luat parte la festival în anul 2018, fiind membră în Ansamblul Folcloric Flori de Romanați din comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Sătmărenii au aprins lumânări și candele pentru cele două tinere ucise în Caracal în fața statuii lui Corneliu Coposu din centrul municipiului Satu Mare și în Pasajul Coposu, unde au păstrat un moment de reculegere pentru adolescente.

Oamenii au transmis și un mesaj autorităților după ce Alexandra Măceșanu, ultima victimă a criminalului Gheorghe Dincă, nu a putut fi salvată: ,,Alo, 112! Sunt Alexandra și vreau să trăiesc”.

4 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Trist de tot …..

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Cetățeni, plătiți-vă taxele, ca să aibă statul să dea pensii speciale la magistrați, la cei din servicii și polițiști!

    https://www.youtube.com/watch?v=1UgLKYB68XU
    (dialogul complet dintre Alexandra și structuri)

  3. satmarean Răspunde

    Am ascultat-o pe biata fată, e cumplit!!! dacă acești indivizi de la STS și poliție, cei care vorbesc cu oamenii care-i sună pentru a le cere ajutorul, dacă acești indivizi nu sunt în stare de nimic, măcar un minim bun simț ar trebui să aibă!!! Cum să te răstești la o fată care a fost răpită, bătută, violată? cum să te răstești la un om disperat??? oare indivizii aceștia care răspund la telefon au auzit vreodată de cuvântul UMAN? nu trebuie să fie altceva decât OAMENI! acum toți găsesc tot felul de scuze, dar toți sunt criminali!!! și ei trebuie pedepsiți drastic, nu doar monstrul acela din Caracal! Poate o pedeapsă drastică ar fi învățătură de minte, ar învăța și acești indivizi plătiți de noi toți că nu au dreptul să-și bată joc de oameni!

  4. Teo Răspunde

    Incredibil! Am ascultat inregistrarile! Indivizii astia nu au niciun strop de omenie! Ce scuze isi mai gasesc?! Sunt vinovati si trebuie sa plateasca#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.