Ultima actualizare: azi, 10:41
Locale

Alimentarea cu gaz, sistată pe mai multe străzi din municipiul Satu Mare

Delgaz Grid derulează în prezent la Satu Mare o importantă lucrare de investiţii care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime totală de peste 8 kilometri pe străzile: Pintea Haiducul, Vulturului, Traian Grozăvescu, Gh. Pop de Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartók Béla, Victor Babeş, Lăpuşului, Ferăstrău şi Dorobanţilor.

Investiţia a cărei valoare estimată se ridică la 2,4 milioane de lei va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru sfârşitul acestui an.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice în cadrul acestui proiect de investiţii Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 22 iulie, începând cu ora 9:00, pe străzile: Vulturului, Moţilor, Grozăveşti, Gh. Pop De Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartók Béla, Victor Babeş, Cerbului, Pintea Haiducul, Ferăstrău şi Lăpuşului. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministerul Educației face verificări în județul Satu Mare. Numărul corigenților, inexplicabil de mare

Între 10% și 20% dintre elevii de clasa a VIII-a din 17 județe, printre care și Satu Mare, au rămas...

Închide