Ultima actualizare: azi, 00:19
Locale

Ape tulburi la Electrolux. Cartel Alfa: ,,Greva are urmări asupra liderilor de sindicat”

Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa trage un semnal de alarmă în legătură cu ,,abuzurile ce au loc asupra liderului de Sindicat Sorin Faur”. Cei de la Cartel Afla vorbesc de tensiunile care persistă chiar și după mai bine de două luni de la încheierea grevei de la Electrolux și au făcut public o notă de protest a unor angajați ai fabricii.

,,Greva de la Electrolux are urmări asupra liderilor de sindicat, prin îngrădirea exercitării mandatului primit din partea membrilor. Membrii Sindicatului Samus au demonstrat timp de 10 săptămâni că împreună sunt o forță redutabilă și sunt deciși să își apere sindicatul!”, spun reprezentanții Cartel Alfa.

 

11 comentarii

 1. Yon Răspunde

  Mai concret?
  În ce constă îngrădirea exercitării mandatului? Credeați o clipă că scapă?

 2. vasile Răspunde

  dupa ce ca i-am ascultat, am pierdut doua salarii din cauza prostiilor lor. tot ei sunt discriminati??

 3. Observator Răspunde

  Si totusi,dupa cele 10 saptamani de greva,cu ce s-au ales acesti oameni comparativ cu ce aveau inainte de greva ??Pentru ca cel putin doua salarii le-au pierdut si cred ca nimeni nu i-a despagubit.

 4. Observator Răspunde

  Si mai vin cu o intrebare !Oare liderii de sindicat ,si-au incasat sau nu salariul pe timpul celor 10 saptamani de greva ?Chiar as vrea un raspuns,daca e cineva in masura sa ma lamureasca !!

 5. Imi pare rau Răspunde

  Nu va lăsați manipulați.
  Înainte uitati-vă cine vorbeste
  Si apoi ce vorbeşte!
  Nu fac parte din treaba asta, dar din ce am vazut in presa , au venit lideri de sindicat, din județe mai sarace ca al nostru, sa “ajute”.
  Si va intreb: daca Electrolux isi inchidea afacerea , ce făceați acum?
  “Liderii”de sindicat cum va puteau scoate la adevăr?
  Facturi, rate, pâine…?
  Atenţie cui acordați dreptul de a va reprezenta!

  • x-ulescu Răspunde

   lucrau la drm ,zollner si altii care cauta muncitori

   • yz Răspunde

    ..pe bani mai putini,in trei schimburi si la periferia satmarului !!Sunt convins ca ”liderii” le vor binele,insa in primul rand acestia si-l vor pentru ei !

    • Yon Răspunde

     Da,dar fără sindicat acolo.Nu e voie.
     E cu abilitate de “ negociere”.

    • x-ulescu Răspunde

     problema era cu sefutii ( adica aia care folosesc limba ) ca acolo posturile alea sunt ocupate de alti sefuti ..si trebuiau sa munceasca pe bune

 6. cârcotaş Răspunde

  Ca să-i poţi apăra pe alţii trebuie să ai responsabilitatea propriilor acţiuni şi să te poţi apăra pe tine însuţi faţă de consecinţele acestora. Cine a trimis materialul la redacţie? Probabil viteazul de Faur.

 7. john Răspunde

  Sindicatul va exista cat va exista aceasta fabrica in sm .Nu poti interzice asa ceva acolo. Oamenii din Electrolux sunt altfel decat cei din alte societati din sm ,adica au demnitate,curaj si spun lucrurilor pe nume.Problema e sus . Incompetenta,nepasare. Ei trebuie sa plece cat mai repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.