Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Asociația FreeLife a capturat zeci de câini fără stăpân de pe străzile municipiului Satu Mare

Asociatia Freelifesm a capturat până în prezent de pe străzile municipiului 48 de câini fără stăpân, se arată într-o informare a Primăriei municipiului Satu Mare.

Contractul încheiat între Asociația Freelife și Primăria Municipiului Satu Mare a fost semnat în 2 iulie, iar conform contractului încheiat, Asociația FreeLife are în responsabilitate identificarea, înregistrarea, capturarea, transportul, adăpostirea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și sterilizarea precum și adopția câinilor. Cetățenii municipiului Satu Mare pot sesiza Asociația Freelife la numărul de telefon 0745 521 042.

Reamintim că după mai bine de un an în care au fost organizate mai multe licitații și la care nici o firmă nu s-a prezentat, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit încheierea contractului pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare. De la începutul acestei luni, de gestionarea câinilor fără stăpân, capturarea, adăpostul și sterilizarea lor se ocupă Asociația FreeLife Satu Mare.

11 comentarii

  1. matroz Răspunde

    Ok.Dar multi au ajuns la resedinta presedintei ,pe Petru Maior.Sotul ii plimba noaptea tarziu cu binecuvantarile vecinilor ,iar masina o parcheaza in fata unor case a caror propriatari au bunul simt de-a trece cu vederea ,desi emana un miros imbietor!Felicitari vecinilor ce suporta zgomotul !

    • y Răspunde

      Da. Până nu vor mușca pe cineva…. Eu doar sunt curios cu va evolua situația pentru că sunt de acord că trebuie să avem grijă și de ei dar prin definiție într-un oraș trăiesc oameni, nu câini sau mașini. Era ușor să-i critice pe foștii hingheri, aveau suprafață de atac destul la ce profesioniști erau. Vreau să văd îmbunătățirea situației. Sunt câini care îi atacă pe oameni pe dig de ani de zile. Eu nu cred că cei din Primărie nu au aflat încă. Eu însumi am scris/comentat acest aspect de repetate ori. Am și spus la cine era de spus. Dar degeaba.

  2. Adi Răspunde

    Lucre tu ești, ai prins căinele mare să-i dai puțină cianură .A scuze Lucre nu mai ciugulește ,ea deja este la alt nivel.

  3. xD Răspunde

    Nu stiu sincer daca informatiile sunt corecte. Oricum felicitari dar atitudinea celor de la asociatie ar trebui sa se schimbe putin. In carpati sunt o haita iar intr-o noapte cand au incercat sa ii captureze si am observat ca nu reusesc le-am oferit ajutorul, in schimb domnisoara cu multa aroganta mi-a spus ca sa-i ajut cu faptul ca plec de acolo. Asta am si facut,am plecat iar dimineata culmea cainii erau tot acolo si de atunci nici nu au mai incercat sa ii captureze inca o data. Oricum daca informatiile sunt corecte atunci felicitari pentru munca depusa!

  4. Lili Răspunde

    Conform contractului, care este nr. maxim de câini care îi poate prelua asociația Freelife?

  5. Ionica Răspunde

    Sunt vreo 4 dulai langa statia de taxiuri de sub podul Decebal

  6. a* Răspunde

    Întrebare retorică. Dacă printr-un absurd toți câinii sunt capturați, vaccinați etc., etc., atunci asociația lui Cuțucuțu ce va mai face?

    • Unu' Răspunde

      Relax, asta nu se întâmpla în veci!
      Are grijă carmencita să importe din satele învecinate câțiva căței care s-o ia de la început …!

  7. Cori Răspunde

    Am vizitat adapostul in luna martie , am adoptat 2 cateluse ,doamna care mi i-a dat chiar iubea animalele ! am invatat sa am grija de ele , le ador ,trebuie sa ajutam fiecare cu ce putem , faceti o vizita si ca veti convinge 🙂

  8. satmarean Răspunde

    in ce consta contractul? bezele, pupici pe obraz? sau banuti publici pentru cucoana care are un hectar de curte si o javra cu fundite in expluatare pe paulestiului? bai, ma lasati cu jumulitul asta de bani din bugetul orasului? sa vina in primavara sau in toamna tarziu cand sunt in haite maidanezii si pun in pericol viata cetatenilor si sa ii adune

  9. emanuela Răspunde

    va rog sa vina si pe str. Alba Iulia, unde la inceputul strazii este un caine periculos (buldoc) lasat zilnic liber si nu putem sa ne plimbam cu copii . Va rugam ajutor sa scapam de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.