Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Cea mai profitabilă firmă din Satu Mare. Profit de zeci de milioane de lei pe an

Holdingul elveţian Autonet Group are cea mai bănoasă afacere din județul Satu Mare în ultimii doi ani consecutivi. Retailerul de piese auto are cele mai mari afaceri din Satu Mare în 2018 şi în 2017, arată datele comunicate pentru Economica de către ONRC.

Potrivit sursei citate, Autonet Import SRL, deţinută de Autonet Group Holding din Elveţia, a rulat afaceri nete de 1,43 de miliarde de lei în 2018, cu peste 13% mai mari decât în anul 2017, arată bilanţurile comparate de Economica. Profitul firmei a coborât la 46,17 milioane de lei în 2018, de la peste 50 de milioane de lei în 2017.

Peste 1.300 de oameni s-au aflat pe statele de plată ale firmei în 2018 şi în 2017.

Sursa: Economica.net

2 comentarii

  1. satmareanu` Răspunde

    Pana se aduc toate rableme de afara cu milioane de km reali dar sub 100 000 pe bord, clar ca va ramane leader la nivel de judet.

  2. hingeru Răspunde

    Se vede pe saracii angajati, care trag tare. Au uitat sa ridice salariile lor la nivelul firmei. Sefii de compartimente inpart bonusurile intre ei. Era sa uit si de lingai, sunt si din aia- Tot asa face si DRM ( drexi). Dar odata vor ramane ei in urma, cand muncitorii o sa inteleaga ca ei sunt baza si vor opri munca. Patronii se folosesc de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.