Ultima actualizare: azi, 09:29

Publicitate

Creative pixel – atunci când vrei ca firma ta să iasă în evidenţă

Creative pixel. Cu siguranță ați remarcat în traficul sătmărean câteva autobuze care v-au luat ochii datorită culorilor afișate pe elementele de caroserie și v-ați întrebat cine este responsabil de aceste lucrări inedite. Noi vă oferim răspunsul și vă spunem că proiectele similare celor de pe mijloacele de transport public din Satu Mare sunt executate de către cei de la Creative Pixel. Oamenii au făcut un mare pas în față în ultimii ani și au reușit să ajungă la performanța de a acoperi aproape întreaga gamă de servicii specifice și activități de producție publicitară, sub un brand nou și orientat spre inovare. 

Creative Pixel a luat naștere în anul 2004, atunci când funcționa sub denumirea de Creative Design, oferind la acea vreme servicii de grafică, identitate vizuală și promovare. Totul a început cu proiecte mai mici, dar executate ca la carte, ceea ce a dus încet, încet, la dezvoltarea unui brand ce avea să devină un jucător extrem de valoros pe piața din Satu Mare.Firma a cunoscut o dezvoltare precisă și a reușit să se ridice datorită unui management sănătos, având ca obiectiv principal satisfacția clienților. Astăzi vorbim de o firmă împrospătată ce are însă la bază aceleași principii și care își propune să își ajute clienții să fie originali, să tindă spre succes și să iasă din mulțime exact așa cum a reușit și brandul Creative Pixel, urmând aceeași filosofie.

Creative Pixel te poate ajuta cu printuri indoor și outdoor, firme luminoase,panouri direcționale, totemuri, decorări auto semnalistică SSM/PSI și multe altele, dispunând de echipamente moderne de imprimare, decupare și gravare.

Aflat în Satu Mare pe strada Depozitelor nr. 19, Creative Pixel te așteaptă să descoperi servicii de cea mai înaltă calitate.

Spre deosebire de alte firme existene, Creative Pixel încearcă să realizeze proiecte unice. Firma nu este axată pe sistemul clasic, ci mai degrabă pe provocări, pe lucrări ieşire din tipar.

Pentru mai multe informații, te invităm să accesezi site-ul creativepixel.ro. De asemenea, poți apela la numărul de telefon (0768) 119 221, dar poți să adresezi întrebări și pe e-mail, la [email protected].

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.