Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Descoperă cele mai noi oferte Gemelli. Mănânci delicios și ești recompensat cu o răcoritoare

Restaurantele Gemelli din municipiul Satu Mare continuă să-și surprindă clienții cu oferte de-a dreptul irezistibile. Fie că te deplasezi până la locațiile din municipiu ori comanzi mâncarea la domiciliu, vei avea parte nu doar de preparate delicioase ci și de câteva surprize răcoritoare, numai bune în lupta cu vremea toridă.

Cele mai noi oferte din portofoliul Gemelli vor aduce nenumărate bucurii papilelor gustative. În următoarea lună pregătește-te să guști din cele mai delicioase și interesante pizze din oraș și să fii făcut KO de un Kebab Box desăvârșit. Până la sfârșitul lunii iulie, Gemelli îți propune un best deal: mănânci bine și vei fi recompensat cu o băutură răcoritoare. Iar mai mult decât atât, dacă vrei să împarți o pizza cu familia, nu doar că te vei răcori, dar vei scoate și mai puțini bani din buzunar.

Concret, în perioada 28 iunie – 31 iulie, comanzi o pizza și vei primi un Pepsi rece și răcoritor, iar oferta nu se oprește aici. La cât mai multe pizze comandate, vei primi suficient Pepsi, încât fiecare membru din gașca ta să se răcorească așa cum se cuvine. Dacă vrei însă să schimbi meniul, Gemelli vine cu soluția. La 34.90 lei, îți vei satisface papilele gustative cu un Kebab Box de toată frumusețea și vei primi cadou și un Pepsi la 1,25 Litri. Iar dacă nu vrei să comanzi și ești mai degrabă adeptul unei ieșiri în oraș cu familia, Gemelli te ajută să alegi cea mai bună variantă. În locația de pe bulevardul Lucian Blaga, Gemelli îți propune o pizza family și un Pepsi la 1,25 Litri la numai 54,90 lei.

Așadar, pentru a nu rata unele dintre cele mai tari oferte ale verii, te invităm să faci cunoștință cu new-entry-urile din portofoliul Gemelli Satu Mare, în perioada 28 iunie – 31 iulie.

 

 

2 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Cine garanteaza ca si primesti pepsi-ul?data trecuta cand era promotia cu pepsiu la 1litru cate nu sa livrat pe motiv ca nu avem pe stoc si pe cand am sunat “da nu lati primit”Nu va este rusine sa mai iesiti cu asemenea reclame?

  2. Kak Răspunde

    La mu15711 astia fac mereu reclama.
    Fast food de cacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.