Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Circulație îngreunată pe B-dul Lucian Blaga. Cozi mari din cauza lucrărilor de pe B-dul Goga

Trafic extrem de aglomerat în mai multe zone din municipiul Satu Mare, din cauza lucrărilor de reparații de pe Bulevardul Octavian Goga.

Traficul restricționat de pe Bulevardul Octavian Goga a format cozi imense în această după-amiază pe Bulevardele Lucian Blaga și Independenței, dar și pe strada Păuleștiului. Conducerea Primăriei Satu Mare face astfel apel la înțelegerea șoferilor.

Municipalitatea anunță restricții de circulație începând cu data de 01.07.2019, pe Bulevardul Octavian Goga. Se vor executa lucrări de reparații a covorului asfaltic, încadrare cu borduri carosabile, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere. În prima fază se va lucra în pasajul Soarelui, până în dreptul străzii Dâmbovița.

Sursa foto: Facebook/Drivers SM

16 comentarii

  1. Pulbere Răspunde

    Satmareni: Avem drumuri proaste, gropi, nimeni nu le repara!
    Primaria: Reparam drumurile.
    Satmareni: Blocati traficul, nu avem loc sa mergem cu masina, de ce reparati acuma drumurile?!

    Satmareni: In orasu asta nu se face nimic, e plictisitor!
    Primaria: Facem concerte in weekenduri, Jazz, Rock, Zilele Orasului.
    Satmareni: Iar faceti galagie si stricati banii pe prostii in loc sa faceti drumurile?

    Satmareni: Nu avem Mall, suntem un sat amarat, fara mall adevarat si fara KFC!
    Primaria: Nepi si 2 KFC-uri
    Satmareni: Is prea multi oameni in mall, is prea multe magazine, e prea mall mall-ul asta!

    Ba, deci ba, serios? Nimeni sinici un primar nu o sa poata sa inchida gura satmarenilor, indiferent de ce partid o fi, de ce natie o fi, de ce limba vorbeste, pentru ca aici mereu se vaicaresc oamenii, o adunatura de plangaciosi!

    • altu fără bmw Răspunde

      Te rog să-ți schimbi nickname-ul în Praf și pulbere. Nu faptul că se lucrează e problema ci faptul că CUM (scuze pentru kakofonie). Adică prost. Ce se face pe Goga nu rezolvă problema pentru că nu se intervine la fond, nici nu văd șanse pentru asta. Nu e vorba nici de lățirea străzii, nici de schimbarea canalizării distruse. Ai impresia că lucrarea se face ca să aibă primăria motiv să plătească.

      • Pulbere Răspunde

        Merci de sfat, am sa iau in considerare cand dorm. Pai nu se poate largi drumul, pentru ca ultima data cand s-a vrut asta, cei de pe strada au facut scandal, ca de obicei. Cum am zis, va plangeti, vaicariti, ca femeia pe stop. Aaa deci acuma si asta sifoneaza bani? Coica n-a sifonat? Anderco nu, ? Ba extraordinar, mereu criticam pe toti de la primarie, dar de votat numa oameni perfecti s-au votat in toti anii acestia? Acuma serios, toti suntem profesionistii in buda asta de oras, toti sunt ingineri constructori, DJ, Vedete, dar nu se vede nici o schimbare de la revolutie pana azi. SINGURU CARE CHIAR A FACUT CEVA IN TOTI ANII ACESTIA A FOST ILYES si nu v-a conevnit nici de ala ca era Ungur, Coica s-a umplut de bani si nu ati comentat mai nimic, acuma ca vine altu si face ceva, iar va vaicariti. Spanzura-ti-va cu totii ba, cu stema orasului in brate!

        • Pulbere de tras pe nas Răspunde

          Sa mori tu bă ? Gyula a făcut !Ce bă cârnatule? o groapa!Hai cânta pe la alta masa cu propaganda asta de cacat ca te-ai făcut cât porcu si nici nu te ștergi la gura!

  2. x-ulescu Răspunde

    primaria a facut nepi si kfc ,din banii ei ,pe terenul ei ?..primaria a dat doar autorizatia de constructie nu a investit nimic !!! ca si sensul giratoriu de la crinul ( construit in acelasi timp cu reparata podului de la burdea)
    ca sa fie traficu incurcat la ambele poduri

    • foxforcefive Răspunde

      Spune daca esti super destept ce ar trebui facut. De ce nu candidezi la primarie fii tare si demonstreaza ca poti sa faci din Satu Mare, Dubai, cam asta ar vrea satmareanul de rand.

    • Pulbere Răspunde

      O fi o conspiratie la mijloc, asa-i? totul e intentionat facut! Iuuu e un plan malefic ca orasul sa fie parasit si doar primarul sa locuiasca in el cu restu bugetarilor! Asta e adevarul?! Ce prosti suntem cu totii ca nu ne-am dat seama de asta. Apropo vad ca stii sa scri si altceva decat lozinci anti USR, inseamna ca ai mai mult de 1 neuorn. Bravo frate, pentru oameni ca tine se merita sa se schimba orasul in bine! 😀

      • x-ulescu Răspunde

        ma bucur ca la tine neuronii aia doi pe care ii ai nu se plictisesc ,joaca septici,nu e nici o conspiratie e doar PROSTIA din primarie

    • c-block Răspunde

      Na, aici sunt de acord cu tine!

  3. Kira Beny Răspunde

    altu fără bmw, alias Adrian Cozma….

  4. y Răspunde

    Ilyes a fost faultat de o parte din UDMR, ca un fel de consolare s-a mutat cu mandatul la Vetiș. Prea și-a luat nasul la purtare, după unii. Era greu de ajuns la el după o vreme, dacă înțelegi ce spun. I-au făcut colegii un fel de “campanie” la alegeri, că ……. Așa în dorul lelii.

  5. y Răspunde

    Și încă un lucru @Pulbere, așa pentru cultura ta generală. Sunt parte în proces cu primăria deci știu exact care-i treaba cu lățirea bulevardului. Primăria prin proiect vrea să desființeze spațiile verzi rămase și să lase cam 60-70 cm de trotuar. Atât. Mulți ar vrea să vândă casa de mult dar nu pot. Iar onor Primăria nici nu vrea să audă de demolarea caselor. Majoritatea de aici am fi de acord cu asta. Deci soluția este ca la 50 cm de peretele casei să treacă în veselie 40-60 camioane pe oră (date oficiale). Spune-mi dacă ție ți-ar conveni. Sau crezi că toți suntem ca tine că așa de dragul comunității ne abandonăm imobilele PROPRIETATE PERSONALĂ și ne luăm/construim alta? Eu unul nu-mi permit.
    PS. Dacă crezi că această intervenție rezolvă ceva te înșeli amarnic. Oricum valurile din asfalt sunt mai sus spre Burdea, acolo sub pasaj chiar nu știu ce treabă fac. Iar schimbarea canalizării nu văd să se apuce anulă sta cum merge partea cu licitația.

    • Unu' Răspunde

      Conform normativelor în vigoare, trotuarul nu are voie să aibă sub 1 metru!
      Iar despre “40-60 camioane pe oră ” care vor trece la 60-70 cm de case nu poate fi vorba, deoarece până se lărgește bulevardul mai trec vreo 20 de ani și avem șansa să fie gata centura ocolitoare …

      • y Răspunde

        @Unu’, eu știu asta foarte bine și totuși s-a emis autorizația de construcție în asemenea condiții. De unde știu? În cadrul procesului am cerut și am primit un exemplar în copie din proiect. Primăria ne-a refuzat (culmea!) accesul la date. Dar camioanele și acum trec în veselie doar că la 1m și ceva. Nici asta nu mă încântă. Problema este că dacă se face șoseaua de ocolire, se rezolvă de paștele cailor pistele de bițigli atunci tot scandalul a fost făcut degeaba pentru că proiectul ăsta nu-și mai are rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.