Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Tânăr rănit grav, după ce s-a izbit cu motocicleta de un cap de pod

Un tânăr, de 19 ani, a suferit răni grave după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, ieri, 30 iunie a.c., pe raza localității Crucișor.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier, au fost sesizați despre faptul că în localitatea Crucișor a avut loc un eveniment rutier. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din localitatea Iegheriște, fără a poseda permis de conducere, a condus o motocicletă pe strada Principală, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, acroşând gardul unui imobilul, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Motociclist Răspunde

    Honda sunt cele mai proaste si periculoase motociclete, daca urmariti statisticile, majoritatea accidentelor in care sunt implicate motociclete, sunt Honda (vezi accidentul din Maramures cu tanara din Satu Mare, tot Honda). Asta pe langa faptul ca toti ciuflingarii isi cumpara motociclete, dar stiu sa mearga pe ele ca porcul la crosetat dantela.

    • shumaheru Răspunde

      piesa dintre ghidon si sa este de vina … este proiectata prost din ,,nastere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.