Ultima actualizare: azi, 21:42
Locale

FOTO. Contrabandiști prinși de polițiști în Vama Petea. Au ascuns țigări în trei autoutilitare

În cursul nopţii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră trei persoane, doi cetăţeni ucraineni şi unul român, cu vârste cuprinse între 25 si 45 de ani, care conduceau trei autoutilare, două înmatriculate în Ucraina şi una în România.

Polițiștii de frontieră, având suspiciuni cu privire la marfa transportată de aceştia, au efectuat controale amănunțite asupra mașinilor, descoperind astfel 64 recipiente cu agent refrigerant (freon) și 2.489 pachete de țigări, disimulate în diferite compartimente ale autovehiculelor. Pentru aceste bunuri, șoferii nu a putut prezenta documente justificative. Recipientele cu freon, în valoare totală de peste 70.000 lei, și țigările, în valoare de peste 29.100 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorilor auto le-au fost întocmite lucrări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar doi au fost sancționaţi şi contravențional cu amenzi în valoare de 500 lei, fiecare.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.